Randers FC-spillere bliver gæstetrænere på stor fodboldlinje

John Witting fra Fodboldlinjen og Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, ser begge frem til det nye samarbejde. PR-foto

Randers FC-spillere bliver gæstetrænere på stor fodboldlinje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt samarbejde betyder, at spillere fra superligaklubben Randers FC i fremtiden skal være gæstetrænere på en fodboldlinje på tværs af syv skoler i Randers.

Randers: Fodboldlinjen Randers sætter fodbold på skoleskemaet for elever fra 6.-9. klasse på syv skoler i Randers - og på endnu flere folkeskoler efter sommerferien. Linjen, som med sine 250 elever er den største af sin slags i Danmark, har tidligere haft de professionelle fodboldspillere fra Randers FC på besøg som gæstetrænere. Nu er der indgået en ny aftale, som betyder, at spillere kommer ud og træner eleverne til glæde for både elever og ledere på Fodboldlinjen.

- Vi er utrolig glade for vores nye aftale med Randers FC, som betyder, at vores unge spillere kan få bedre indblik i, hvad det vil sige at spille fodbold på professionelt plan. Spillerne fra Randers FC er forbilleder for mange af vores elever, så det betyder enormt meget for deres motivation at lære direkte fra dem, siger John Witting, som er træner og leder på Fodboldlinjen.

Ud over træning med de professionelle spillere betyder aftalen blandt andet, at alle eleverne på Fodboldlinjen kan komme på rundvisning på stadion og komme ind og se udvalgte kampe med Randers FC. Søren Pedersen, som er er sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, vil også komme og holde oplæg for eleverne på Fodboldlinjen. Samtidig bliver der gjort reklame for linjen til klubbens kampe på stadion.

Alle kan være med i Randers FC

Hos Randers FC er man også glade for samarbejdet:

- Vi er glade for at kunne arbejde med nogle dygtige og seriøse folk, som får en masse unge mennesker til fodboldtræning. Vi stiller spillere til rådighed til at træne eleverne, og vi inviterer eleverne ind og se udvalgte kampe på stadion. For os er det med til at vise, at vi ikke bare er elite. Vi arbejder for bredden, og vi viser, at man på alle niveauer kan være med i Randers FC. Det skaber opbakning til klubben og ejerskab for Randers FC i hele byen, fortæller sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, Søren Pedersen.

De syv skoler, som indtil videre tilbyder Fodboldlinjen til deres elever, er Hobrovejens Skole, Østervangsskolen, Vestervangsskolen, Rismølleskolen, Nørrevangsskolen, Grønhøjskolen og Tirsdalens Skole.

Randers FC-spillere bliver gæstetrænere på stor fodboldlinje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce