Randers Handskefabrik nomineret til pris

Ejer af Randers Handskefabrik, Arne Vejrum, er sammen med sin virksomhed nomineret til Ivæksts pris for »Årets Digitale Omstilling«. Arkivfoto: Richard Sylvestersen.
Foto: Richard Sylvestersen

Randers Handskefabrik nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spritny hjemmeside har allerede i sin første uge bevist sit værd, fortæller ejer af Randers Handskefabrik, Arne Vejrum

Med sine godt 200 år på bagen kan Randers Handskefabrik ikke længere kalde sig en årsunge. Men fabrikkens modne alder forhindrer den ikke i at kaste sig over digitaliseringsbølgen. Og handskerne er netop blevet nomineret til Ivækst-prisen »Årets Digitale Omstilling«.

Den umiddelbare årsag er den spritnye hjemmeside, Randers handskefabrik har lanceret for mindre end to uger siden. Og Ivækst peger på, at Danmark generelt ikke hænger så godt på væksten i den nye, digitale verden.

»Ifølge tal fra Erhvervs- og Vækstministeriet har Danmark således et underskud på vores e-handelsbalance på 20 mlliarder kroner. Det skyldes især, at kun hver fjerde danske lille eller mellemstore virksomhed for alvor bruger nettet, men 79 procent af danskerne købte ind digitalt i 2015,« skriver Ivækst i sin optakt til årets prisuddeling.

Hos Randers Handskefabrik er ejer og direktør Arne Vejrum ved at få vejret igen efter at have lanceret virksomhedens nye hjemmeside, der findes i både en dansk og en engelsk udgave.

Hjemmesiden virker

»Og vi kan allerede se, at hjemmesiden virker. I løbet af de få dage, den har været tilgængelig, har trafikken på siden været fin - og vi har allerede fået nye kunder - både danske og udenlandske - via vores digitale præsentation,« fortæller han.

Farbrikkens nye hjemmeside henviender sig udelukkende til andre virksomheder, der måtte være interesserede i at forhandle Randers Handskefabriks produkter.

»Vi skal ikke have en web-shop. Og vi skal ikke ud og konkurrere med de forhandlere, vi allerede samarbejder med,« siger Arne Vejrum.

Og selv om den nye hjemmeside har været noget af en mundfuld, stopper festen ikke her for Randers Handskefabrik.

»Vi har i hele vores levetid levet af at kunne omstille os - og det er naturligvis stadig særdeles aktuelt. Så selvfølgelig har vi nye initiativer på vej,« siger direktøren.

Ivækst-prisen uddeles af erhversportalen Ivækst sammen med Google, PwC, Codan og Ase. Selve prisuddelingen sker ved en pristfest, der i år uddeles hos PwC i Hellerup onsdag 23. november.

Prisen blev uddelt første gang i 2008. Gå videre til Randers Handskefabrik her
Trods sine godt 200 år på bagen er Randers Handskefarik med på vej ind i den digitale fremtid. Arivbillede.
Trods sine godt 200 år på bagen er Randers Handskefarik med på vej ind i den digitale fremtid. Arivbillede.

Randers Handskefabrik nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce