Randers Legeland får nye klæder

Martin Larsen er ny indehaver af Randers Legeland. Foto: Morten Lund

Randers Legeland får nye klæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ejer, Martin Larsen, har masser af planer for at gøre Randers Legeland endnu mere attraktiv for både børn og voksne. Men døgnet har ikke helt nok timer til ambitionerne.

RANDERS: Siden Martin Larsen i april overtog Randers Legeland på Mirabellevej, har han næsten arbejdet i døgndrift på at få den attraktion, han har inde i hovedet, til også at blive virkelighed.

- Da jeg overtog Legeland fungerede det, og jeg har valgt at fortsætte med at holde åbent alle weekender. Men jeg har da masser af planer for nyskabelser, som jeg nok først får tid til til efteråret, siger han.

Dog vil gæster i Randers Legeland snart kunne glæde sig over en ny kantine og bedre faciliteter til de voksne.

- Kvaliteten på maden i kantinen skal have et løft. Jeg ejer også en restaurant i Aalborg, og jeg vil kunne trække på de kokke, jeg allerede har ansat.

Derudover vil han flytte både bordtennis og billard ind mellem kantinens borde.

- Disse voksenaktiviteter står lige nu lidt puttet væk i et andet rum, hvor tilbuddene ikke bliver brugt. Jeg tror, at flere voksne vil lege med, hvis deres aktiviteter bliver flyttet ind, hvor ungerne boltrer sig, siger han.

Rundt omkring på de mange kvadratmeter legeland står også en sværm af gamle spillemaskiner fra 70'erne og 80'erne.

- Fine maskiner, som jeg løbende vil vedligeholde. Desværre var en del maskiner i stykker, da jeg overtog Randers Legeland. De er så blevet skiftet ud.

Planerne for Legeland er mange flere, men indtil videre holder Martin Larsen fremtiden tæt ind til kroppen.

- I alt cirka 3500 kvadratmeter, som også huser en ægte voksenafdeling. Jeg har mange polterabender - 5-10 stykker hver weekend - hvor gæsterne kommer og leger med voksenattraktioner nogle timer. Men områderne for de voksne og for børnene er fuldstændig adskilt, siger Martin Larsen.

Da jeg overtog Legeland fungerede det, og jeg har valgt at fortsætte med at holde åbent alle weekender. Men jeg har da masser af planer for nyskabelser - som jeg nok først får tid til til efteråret
Martin Larsen, ejer af Randers Legeland

Ny udlejningsvirksomhed

Derudover driver Martin Larsen en udlejningsvirksomhed - Event Companiet - fra adressen med borde og stole, jukeboks, telte og hoppeborge.

- Og det er udlejningsvirksomheden, der virkeligt giver os travlt lige nu. Vejret har været så godt, at vi ikke har haft ret mange børn inden for dørene i weekenderne. Men det kommer - vi skal nok få regnvejr i løbet af sommeren, siger han.

Martin Larsen er håndværker og har bygget boliger de seneste 15 år - og har som sådan ingen erfaring med at stå i spidsen for et legeland.

- Så jeg må lære undervejs. Jeg kommer sikkert til at lave mange fejl i denne sæson. Men de fejl må jeg så bare lære af og undgå dem i fremtiden.

10-15 ansatte

Martin Larsen regner med at skulle op på at have 10-15 ansatte i Randers Legeland.

- Helt overvejende bliver det weekendarbejde, så jeg kan ikke regne med, at alle vil kunne hele tiden.

En stor opgave for Randers Legeland vil også være at præstere en mere tidssvarende markedsføring: For eksempel har den nuværende hjemmeside ikke været opdateret i årevis.

- Også en af de ting, vi skal finde tid til, siger han.

Martin Larsen har købt Randers Legeland, men lejer bygningerne.

Randers Legeland får nye klæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce