Randers Ugen skifter navn til Randers Festuge

Et navneskift til Randers Festuge giver arrangørerne bedre mulighed for at markedsføre sig selv, lyder det fra Randers Kommune. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers Ugen skifter navn til Randers Festuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Lige siden starten i 1977 har Randers Ugen været fyldt med masser af fest og musik. Ugen har gennem årene udviklet sig til Danmarks største brugerskabte festuge. En Randers Uge byder således på omkring 500 vidt forskellige arrangementer med masser af musik, sport, kunst, teater og mange andre kulturelle begivenheder. Også i fremtiden vil borgere og gæster mærke den særlige puls i Randers under festugen i uge 33. Fra i år bliver det dog under nyt navn - nemlig Randers Festuge.

Som borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen (S), forklarer:

- Rigtig mange bruger allerede festugen som betegnelse for Randers Ugen. Randers Ugen er værd at køre langt efter. Det er en mulighed for at opleve fællesskabet, kulturen og musikken i Randers. Det er bare svært at gætte ud fra navnet, hvis man ikke kender til Randers Ugen. Og da vi gerne vil nå ud til endnu flere, så giver et navneskifte også af den grund god mening.

Løser forklaringsproblem

Da et navneskift til Randers Festuge tjener et dobbelt formål med dels at give genkendelse for de mange tusinde, der allerede kender Randers Ugen, og for potentielle gæster og besøgende, og tillige er en betegnelse, der allerede anvendes af en række andre byer til at formidle en uge med musikoplevelser, koncerter, teater, og festtelte, har bestyrelsen vedtaget navneskiftet med øjeblikkelig virkning.

- Navnet Randers Ugen har besværliggjort markedsføringen, for inden vi kunne fortælle om de enkelte aktiviteter, skulle vi først lige forklare, hvad Randers Ugen egentlig er, siger eventchef i Randers Kommune, Mette Bertelsen.

Det nye navn vil blive indført med øjeblikkelig virkning og vil blive synligt i det grafiske materiale, der bliver produceret i forbindelse med festugens kommende arrangementer foruden på hjemmesiden og sociale medier. Randers Festuge 2019 finder sted fra fredag 9. august til og med lørdag 17. august.

- Vi ser frem til årets fest, der helt sikkert kommer til at byde på en række spændende nyskabelser, samtidig med at vi bygger på den stolte tradition, siger eventchef Mette Bertelsen.

Randers Ugen skifter navn til Randers Festuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce