Randers-præst i London: En gal mands værk


Randers-præst i London: En gal mands værk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lederen af Den danske Kirke i London, Flemming Kloster Poulsen, har lige som resten af metropolens ni mio. indbyggere vidst, at terroren også kan ramme den engelske hovedstad.

Randers: London er udadtil så godt som normal torsdag formiddag. Trafikken er normal. Subway'en kører igen og bringer hundredtusindvis af mennesker rundt i storbyen.

- Jeg tror nok, at vi alle ånder lettet op. For sådan som det ser ud her til morgen, er der tale om en afgrænset aktion, hvor en gal mand tilsyneladende har været alene om ugerningerne, siger Flemming Kloster Poulsen, der ret tidligt i forløbet sendte meldinger ud på de sociale medier til danskere i London om at opsøge kirken, hvis der var behov for det.

- Men vi har indtil videre ikke fået nogen henvendelser. Så alt tyder på, at de mange danskere, der opholder sig her i byen, er i god behold og tackler onsdagens begivenheder omkring parlamentet og Westminster Bridge, siger den danske præst, der har været ansat i den danske oase i godt et halvt år.

I mindre skala

Sammenlignet med mange andre massakrer, som europæiske storbyer har oplevet de senere år, så ser det ud til, at angrebet i London onsdag rangerer længere nede på skalaen, hvad omkostninger angår.

- Vi ved jo ikke helt endnu, hvor mange sårede, massakren har krævet. Men alt tyder på, at vi er sluppet heldigere end så mange andre, konstaterer den danske præst, der fra 2002-2016 har været sognepræst i Sct. Mortens Kirke i Randers, inden turen gik til kirken i London.

Randers-præst i London: En gal mands værk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce