Randersfirma vil åbne flere nye butikker på Lucernevej

Pro Developments vil gerne tilføje to nye butikker til Randers-virksomhedens entrepriser på Lucernevej. Derudover skal firmaet finde et egnet formål til en hjørneejendom på Århusvej. Collagefotos: Axel Schütt og Jørgen Kirk

Randersfirma vil åbne flere nye butikker på Lucernevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pro Developments har købt Dansk Metal Randers' ejendom på Lucernevej 77 med henblik på at opføre to nye detailbutikker på matriklen.

Randers: Projektudviklerfirmaet Pro Developments har i forvejen fået sat sit fingeraftryk på detailhandlen på Lucernevej med byggerierne af Jysk, Sanistål, Maxi Zoo, Labtech Data, Rema 1000 samt Jem & Fix, og nu kan to butikker mere være på vej.

Det fortæller Brian Svart fra Pro Developments til Amtsavisen.

Firmaet har sikret sig Dansk Metals ejendom, der er nabo til Rema 1000-butikken, og har indgået aftaler med Thansen og Petworld om at opføre to nye butikker på stedet, når de nuværende kontorbygninger er blevet revet ned.

Planerne er dog ikke blevet godkendt af Randers Kommune, da blækket på byggeansøgningerne knap er tørt endnu. Men som Brian Svart siger:

- Vi tænker, at det går i orden, sådan så vi sandsynligvis omkring 1. marts eller 1. april vil gå i gang med at rive det gamle Dansk Metal ned og i stedet bygge nye og moderne butikker der.

Mandela den perfekte Elvisnabo

Ved siden af engagementet på Lucernevej løfter Pro Developments sløret for, at virksomheden har sikret sig hjørneejendommen på Århusvej 120. Matriklen udgøres i øjeblikket af en firelænget gård bag en masse træer, og som - ikke uvæsentligt - ligger lige overfor Memphis Mansion.

Købet er betinget af, at Pro Developments kan få lov til at lave et projekt på stedet.

- Det arbejder vi på, men det er ikke lykkedes endnu. Men vi har da nævnt overfor kommunen, at der da godt kunne ligge et Mandela-museum der. Det synes vi er en supergod idé, så det prøver vi at arbejde videre med, siger Brian Svart.

- Det kunne også være nogle nye domiciler, nye butikker eller et fastfoodkoncept, men vi har valgt at lægge op til, at det også kunne være Mandela-museum. Det er det muliges kunst at få alle ting til at gå op, siger han.

Randersfirma vil åbne flere nye butikker på Lucernevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce