'Randersshoppen' skal redde midtbyhandelen

Martin Egesø håber med sin randersshoppen.dk at kunne bidrage til en lysende fremtid for detailhandelen i Randers. Pressebillede

'Randersshoppen' skal redde midtbyhandelen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Egesø har skabt en internetportal, hvor man blandt andet kan orientere sig om, hvad der findes af butikker og virksomheder i Randers samt endda klikke direkte ind og købe varer i de enkelte butikker, hvis man måtte ønske det.

Randers: Martin Egesø, der driver den grafiske designvirksomhed Desino.dk i Skolestræde, har netop og efter cirka halvandet års forarbejde barslet med en ny hjemmeside, Randersshoppen.dk, og ambitionen er, at den med tiden skal rumme ikke blot oplysninger om størsteparten af byens forretninger men også mulighed for at handle i butikkerne direkte fra Randersshoppen.

- Den digitale udvikling og den stigende nethandel gør, at alle, der driver forretning, bør være til stede på internettet. Ikke nødvendigvis med en webshop, men det er afgørende, at man kan finde virksomheden på nettet og der orientere sig om, hvad den kan tilbyde af varer eller ydelser, siger Martin Egesø.

Ved at blive en del af randersshoppen.dk kan man vælge blot at have en profil, men også at få tilknyttet en netbutik til profilen.

Gratis profil

- Alle kan lave en webbutik. Det er forholdsvis dyrt, men ikke svært. Det svære ligger i at få markedsført shoppen på den rigtige måde og dermed tjene penge på den. Og der har jeg ganske meget erfaring at trække på, siger Martin Egesø.

At supplere sin fysiske butik med en digital som en del af randersshoppen.dk vil være en langt billigere løsning, end hvis man vælger at lave sin egen webshop, og for mange kan det ifølge Martin Egesø være fuldt ud tilstrækkeligt.

At få en profil på randersshoppen.dk vil på lidt længere sigt koste et mindre beløb. Men Martin Egesø har - for hurtigt at få løbet sitet godt i gang - valgt, at det i hele 2018 skal være gratis.

To webshops

Erfaringerne med nethandel har han først og fremmest hentet fra to webshops, som han selv har været med til at starte, og som stadig kører godt. Det er Whiteparts.dk, som sælger reservedele til vaskemaskiner og tørretumblere, samt e-gear.dk, der fortrinsvis sælger forskelligt software, men som også har hardware som tastaturer, mus og lignende på hylderne.

- Jeg har dog valgt at trække mig midlertidigt ud af de to virksomheder for at kunne koncentrere mig fuldt ud om at få randersshoppen.dk til at fungere, siger Martin Egesø.

Godt at kombinere

Hans påstand om, at man som indehaver af en traditionel fysisk butik også bør være til stede på nettet på en eller anden måde, bygger i høj grad på egne erfaringer.

- Jeg har jo oplevet det lidt som en hurdle for mine to webshops, at jeg ikke havde en fysisk butik, hvor kunderne selv kunne hente varerne eller levere dem tilbage, hvis de ikke levede op til forventningerne. Derfor er jeg overbevist om, en kombination af en fysisk butik og en net-ditto er vejen frem.

- Og med randersshoppen,dk bliver det muligt let og for små penge at komme med på vognen, siger Martin Egesø, som i øvrigt også kan være behjælpelig med at oprette selvstændige netbutikker, hvilket han eksempelvis har gjort for tøjbutikken Nørrebro, der også er omtalt her på siden.

'Randersshoppen' skal redde midtbyhandelen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce