Regionshospitalet får ny klinik for akutte hjertepatienter

Liv Gøtzsche er overlæge på den nye Akut Hjerteklinik, Regionshospitalet Randers. Foto: Helle Brandstrup Larsen

Regionshospitalet får ny klinik for akutte hjertepatienter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionshospitalet Randers håber på, at åbningen af akut hjerteklinik vil give borgerne hurtigere svar på deres symptomer.

Randers: Regionshospitalet Randers åbner nu en akut hjerteklinik, der skal undersøge og behandle akutte syge borgere med mistanke om hjertesygdomme.

Det er praktiserende læger, der henviser til akut hjerteklinik via telefonisk aftale med en af klinikkens speciallæger. Det betyder, at borgerne kan komme forbi til tjek uden unødig indlæggelse.

- Vi ser frem til at åbne akut hjerteklinik, hvor vores hjertemedicinske læger og sygeplejersker står klar til at tage imod borgere, der pludseligt oplever akutte hjerteproblemer. I klinikken undersøger vi, om vi kan give borgerne den nødvendige behandling på stedet, eller om de har brug for indlæggelse, siger overlæge Liv Gøtzsche, Akut Hjerteklinik på Regionshospitalet Randers, i en pressemeddelelse.

For nogle patienter vil det dog stadig være nødvendigt med indlæggelse, og det bliver vurderet fra gang til gang, men mange patienter vil kunne gå direkte i akut hjerteklinik i stedet for at blive indlagt på hospitalet, og på den måde vil de hurtigt få en afklaring på deres hjerteproblemer.

Indtil åbningen af akut hjerteklinik har praktiserende læger henvist alle akutte syge borgere med hjerteproblemer til indlæggelse i akutmodtagelsen.

Akut hjerteklinik er en dagklinik for akut opståede hjerteproblemer. Behandling sker via henvisning fra egen læge. Klinikken er åben alle hverdage klokken 8-16, og den har adresse på Østervangsvej 54. Klinikken tager imod borgere fra både Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs kommuner.

Første åbningsdag er 10. september.

Regionshospitalet får ny klinik for akutte hjertepatienter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce