Russisk iscirkus på besøg

"Et Vintereventyr" med Russian Circus on Ice kan opleves på Musikværket 20. februar næste år. Foto: PR

Russisk iscirkus på besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det første iscirkus i verden præsenterer sin nyeste forestilling for hele familien i Randers næste år.

Randers: "Russian Circus on Ice" gæster 20. februar kl. 19 næste år Musikværket i Randers med et nyt isshow, "Et vintereventyr", der er en kombination af isdans og cirkusartisteri.

"Et Vintereventyr" er en afvekslende forestilling med højdepunkter fra de største eventyrfortællinger blandt andre "Cirkusprinsessen", "Alice i Eventyrland" og "Snedronningen". Men den første gæst er Nøddeknækkeren:

Med ynde, elegance og teknisk præcision bliver publikum ført ind en eventyrverden.

Det sker i en innovativ iscenesættelse med fantasifulde koreografier, over 300 nye kostumer, medrivende musik og akrobatik.

Den nye produktion "Et Vintereventyr" fører tilskueren ind i en verden, hvor det gode hersker, hvor alle drømme kan gå i opfyldelse, og hvor man, også som voksen, altid gerne vil vende tilbage.

Allerede når gæsterne kommer ind i forhallen, åbner der sig en eventyrverden for dem. Kostumeklædte artister fra Russian Circus on Ice modtager tilskuerne og bringer dem i den rigtige stemning før showet.

I 50 år har "Russian Circus on Ice", der var det første iscirkus i verden, vist publikum artisteri og glamour på skøjter, akrobatik, jonglører, linedansere, kunstskøjteløbere og klovne på isen.

Russisk iscirkus på besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce