Sædelighedsfejden - den 14. bog

Forfatter og museumsinspektør ved Langelands Museum, Cecilie Bønnelycke tager læseren med tilbage til debatterne og perspektiverer undervejs til vor tids ophedede diskussioner om blandt andre Jørgen Leth, Zentropa og MeToo. PR-foto

Sædelighedsfejden - den 14. bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Sædelighedsfejden er 14. bog i den anmelderroste bogserie, 100 Danmarkshistorier, som man via sit abonnement på Randers Amtsavis hver måned frit kan downloade som e- og lydbog (se fordelsklub.com). Denne måneds bog har fokus på et brandvarmt emne, nemlig debatten om køn, ægteskab og seksuel ligestilling - som den lød for 100 år siden.

Diskussionen - eller skænderiet, som det til tider var - blev skudt i gang under Det Moderne Gennembrud, da en kirke- og undervisningsminister blev taget med champagne i glasset og bukserne nede hos en prostitueret. Det blev afsættet for Danmarks første offentlige debat om kvinders position i samfundet, ligesom spørgsmål om sex, ligestilling og skilsmisse blev diskuteret heftigt.

Forfatter og museumsinspektør ved Langelands Museum, Cecilie Bønnelycke tager læseren med tilbage til debatterne og perspektiverer undervejs til vor tids ophedede diskussioner om blandt andre Jørgen Leth, Zentropa og MeToo.

Sædelighedsfejden og de foregående 13 bind ligger klar til at blive læst inde på fordelsklub.com. Man downloader dem ved at klikke på den fane, der hedder "Fordele" og følge anvisningerne derfra.

Sædelighedsfejden - den 14. bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce