Sangkor samlede ind til julehjælp

Metalsangkoret Scandia har igen i år samlet ind til Randers Julehjælp. Arkivfoto: Ole Jakobsen

Sangkor samlede ind til julehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Ved årets juleafslutningsfest indsamlede Metalsangkoret Scandia 1630 kr. til Randers Julehjælp. Siden koret blev oprettet i 1951, har det været en tradition, at man hvert år indsamlede beløb til julevelgørenhed.

Igennem årene har sangkoret haft skiftende navne, alt efter ejerne af virksomheden: ADtrans, m.v. og sidst Bombardier. I år har koret skiftet navn til "Metalsangkoret Scandia" og flyttede samtidig til nye øvelokaler.

I mange år har koret øvet i Medarbejderhuset på Scandia. Nu er virksomheden solgt, og koret har fået nye lokaler hos 3F på Tronholmen. Dirigenten er Peter Sabroe, der sammen med 30 mandlige sangere øver hver torsdag kl. 19-21. Førstkommende øveaften efter jule/nytårs-pausen er 10. januar, og nye sangere er meget velkomne. Dansk Metal Østjylland er sponsor for koret.

I dag, lørdag 15. december, kl. 10.00 synger koret julen ind hos slagter Frandsen, Nørrebrogade 52, Randers, og efterfølgende kl. 11.00-12.00 ved Korby Randers' julearrangement i Kulturhuset sammen med syv andre kor.

I de kommende år er koret blandt andet vært for et stort Metal-sangerstævne i Arena Randers lørdag 11. maj. Der vil deltage otte metalkor fra Danmark med omkring 150 sangere. Temaet for fællessangene er "Byen til vandet". Der vil være gratis adgang til koncerten.

Sangkor samlede ind til julehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce