Sexolog står klar med friske staldtips i Pakhuset

Lone Rødbroe underkaster sig et tryllenummer, hvor hun indvilger i et ophold i en særpræget tryllekasse. her omgivet af jacob Morild, Rikke Buch Bendtsen og Karsten Jansfort. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Sexolog står klar med friske staldtips i Pakhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er Rikke Buch Bendtsen, der har rollen som sexpædagogen i årets Randers Revy, som i øvrigt har luget ud i politikerkarikaturerne. Til gengæld slår man på hyggen og nærværet i en af landets mindre revyer.

Randers: De lover, at de ikke er politisk korrekte hele vejen igennem. Men de har ikke tænkt sig at moralisere over fake news.

- Nej. Nej. Vi leverer kun fresh news. Og kan naturligvis opdatere dag for dag, forsikrer den ene af Randers Revyens fire medvirkende, Jakob Morild, der efterhånden er fast trækdyr, når der spilles revy i Pakhuset i Randers.

Men han bliver dog slået af makkeren Lone Rødbroe, der spiller med for 10. gang. Kun en enkelt gang i revyens 11-årige historie stod hendes navn ikke på plakaten, fordi hun spillede kromutter i musicalen "Les Misérables" i Herning.

Lige nu har holdet, der også tæller Karsten Jansfort og Rikke Buch Bendtsen, travlt med at få numrene til at sidde i revyen anno 2018. Sidstnævnte er ny i Randers Revyen, men velkendt med Randers, eftersom hun er født og opvokset i Gudenåbyen, inden hun sprang ud som Disko Lydia i kopibandet Diskofil.

Karsten Jansdorf oplyser, at revyen har besluttet af fejre Dansktoppens 50-års jubilæum, ligesom der fokuseres på dansk ungdomskultur og i samme ombæring på alkoholforbruget.

Randers revyen 2018
Medvirkende: Jacob Morild, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort og Lone Rødbroe.Musikalsk ledelse: Thomas Pakula.

Premiere torsdag 6. september.

Revy-períoden er 6. september til 6. oktober, hvor revyen opføres torsdag, fredag og lørdag.

Pakhuset, Havnegade 3, Randers.

Se billetsalg: www.pakhuset.dk og tlf. 86415458
Stilhed før stormen. Bordene står, som de skal i Pakhuset. Og Lone Rødbroe skal op på scenen, hvor hun hører til. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Stilhed før stormen. Bordene står, som de skal i Pakhuset. Og Lone Rødbroe skal op på scenen, hvor hun hører til. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Hjem fra Solkysten

- Vi har også nummeret med pensionisten, der vender hjem til Danmark efter fede år på Solkysten. Hun forventer, at hun skal hjem og nyde sin fede pension, men bliver mødt med et: Velkommen på integrationsydelse, fortæller Lone Rødbroe, der sædvanen tro har taget flere musikinstrumenter med. Herunder en sav.

Men i det store og hele handler det i år om hygge og nærvær.

- Det er altid en fornøjelse at lave revy i Randers. Præmisserne er anderledes her, end så mange andre steder. Scenen er ikke så stor. Til gengæld føler vi altid, at vi har tæt kontakt med publikum, siger Jeanne Boel, der egentlig har travlt med at være revydirektør i Sønderborgrevyen, som hun og hendes mand Klaus Kristensen har overtaget efter Leif Maibom.

Boel er i Randers, fordi hun giver et nap med i sammensætningen af revyens numre og i afviklingen af dem. Men hun har fra tidligere år også erfaring med at stå på scenen i Pakhuset.

Der er planlagt 14 opførelser med premiere torsdag 6. september og afslutning 6. oktober. I den periode kører revyen torsdag, fredag og lørdag. Kun enkelte aftener er der indtil videre udsolgt. Sidste år var rekord med næsten 4.000 solgte billetter.

- Det er 11. gang, revyen ruller over scenen. Og den gør det ud fra devisen: Kommer der publikum, er vi der også næste år. Ellers ikke, konstaterer Lone Rødbroe.

Sexolog står klar med friske staldtips i Pakhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce