Sjælden hitmager kommer til Randers

Arkivfoto: Annelene Petersen

Sjælden hitmager kommer til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske sanger og sangskriver Christopher Cross giver koncert på Værket 22. november. Det er den eneste koncert, som texaneren med hits som "Ride Like the Wind" og "Arthur's Theme" giver i Danmark.

Randers: Rækken af aktuelle musik-legender på scenen i Randers suppleres til november med den amerikanske sanger og sangskriver Christopher Cross, der følger efter forårets koncerter med Art Garfunkel og Michael McDonald.

Cross giver koncert på Værket 22. november. Og i sin musikalske bagage har han et nyt album og en stribe evergreens som megahittet "Arthur's Theme" fra filmen med Liza Minnelli og Dudley Moore. Der er "Sailing" og mange andre.

Historien om Christopher Cross er eventyrhistorien om en artist, der kom fra ingenting og gik direkte ind og ryddede Grammy-bulen, da han i 1979 debuterede med sit selvbetitlede album. Sådan var situationen nemlig ved prisuddelingen året efter, hvor den dengang ukendte texaner fra San Antonio blev belønnet med samtlige Grammy-priser.

- Det var første gang i historien, at et album vandt fire top-kategorier ved samme show, understregher musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted, der er den eneste, der lægger scene til et Cross-besøg i Danmark.

Den bedrift blev først gentaget i 2003, da Norah Jones bragede igennem lydmuren.

Koncert
hgristopher Cross med band.Torsdag 22. november kl. 20.

Værket, Randers.

Billetpriser: 495/395/295 kr.

Billetsalg stater fredag 16. marts kl. 11 på 89135110 og vaerket.dk

Arrangør: Værket i samarbejde med ICO Concerts.
Pressefoto
Pressefoto

Kæmpe-hit

- Dengang på tærsklen til 1980'erne var det umuligt at komme uden om Christopher Cross, hvis man bare var i nærheden af USA, fortæller Mikael Qvist Rørsted, der selv havde oplevelsen under et ophold i USA.

Cross blev spillet på alle radioer og var et kæmpe hit.

Efter den eksponering blev der stille omkring Cross, der tog hjem og passede sin musik. Han skrev stadig nye sange og optrådte rundt omkring på den amerikanske musikscene, ligesom han udgav albums. Og til efteråret er han en sjælden gæst i Europa.

Der er ingen spektakulære historier om den texanske musiker, der aldrig har optrådt i medierne som en vild rock'n'roll'er. Han har koncentreret sig om sin musik og har raffineret sin soft-rock musik med melodiske ballader og west-coast-sound.

Efter pladesalget at dømme har han et stort og trofast publikum. Indtil videre har han solgt flere end ni millioner albums.

Med sig til koncerten i Randers 22. november har han et stort orkester.

Sjælden hitmager kommer til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce