Skulpturerne har ordet

Finn Borch udstiller bronzer å¨Bærket i februa. Indsendt foto

Skulpturerne har ordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århusianske Finn Borch er lige nu udstillingsaktuel på musik- og teaterhus Værket, hvor hans bronzearbejder tager imod i husets foyer.

Randers: Han siger, at hans skulpturer og deres titler i høj grad refererer til den græske mytologi og til de myriader af følelser, som Olympens beboere har lært os.

Men Finn Borch, der bor i Brabrand ved Aarhus, forholder sig nu også til menneskets grundfølelser som glæden, ligesom frugtbarhed og vækst taler fra det indre i hans abstrakte bronzeskulpturer.

Borch tilføjer, at han også er optaget af modsætninger. Af balance og ubalance. Af stringens og løssluppenhed, af vilje og forførelse.

- Grundrelationen mellem os selv og vore omgivelser kan beskrives som det at give og det at modtage. Åbenhed, mod og lyst til at eksperimentere og vælge fremmer udviklingen af disse relationer - alvor, ansvarlighed og generøsitet forankrer dem og gør dem mere intense. Sådan er det i livet. Og sådan er det i kunsten, siger Finn Borch.

Det er i den kontekst, vi kan opleve et udsnit af Borchs arbejder på musik- og teaterhus Værket, hvor han har samlet 10 skulpturer under overskriften "Gratier og vogtere".

De 10 bronzer kan ses i Randers til slut februar.

Skulpturerne har ordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce