Slagterigigant vil bygge nyt kæmpedomicil i Randers

Pressefoto: Danish Crown

Slagterigigant vil bygge nyt kæmpedomicil i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagterikoncernen Danish Crown og datterselskabet Tulip Food Company, som begge har hovedkvarter i Randers, henholdsvis i Paderup og i Sdr. Borup, har besluttet at flytte sammen i et nyt stort domicil i Sdr. Borup.

Randers: Danish Crown og Tulip Food Company har ikke bare tænkt sig at blive boende i Randers. Nu flytter de sammen i et nyt domicil, som - hvis alt går efter planen - står færdigt til indflytning i 2020.

- Vi får i mine øjne muligheden for at skabe en af de mest spændende og innovative arbejdspladser i Østjylland. Hele idéen udspringer af vores 4WD-strategi, hvor vi har en klar målsætning om i langt højere grad at agere som en samlet virksomhed på tværs af koncernen. Med et nyt, fælles hovedkontor for Danish Crown og Tulip vil vi tage et kæmpe skridt i den retning, og samtidig kan vi få mere ud af ressourcerne til gavn for vores ejere, siger Preben Sunke, CFO og medlem af direktionen i Danish Crown.

Skal signalere mad

Det nye domicil bliver til ved så at sige bygge det Tulips nuværende hovedkontor sammen med Danish Crowns tidligere forædlingsfabrik ved siden af. Denne skal inden da ombygges totalt til formålet.

Når det hele står færdigt, vil man, når man kører mod syd ad E45 kunne se det nye hovedsæde fra motorvejen, og det bliver fra starten arbejdsplads for de ca. 650 ansatte, der i dag arbejder på tre forskellige adresser i Randers.

- Det nye hovedkontor er også en oplagt mulighed for at vise, hvem vi er. Både medarbejdere, ejere og gæster vil kunne se, hvad vi stammer fra - hvad vores DNA er - og indendørs er tanken at etablere et innovationskøkken og et masterchef-køkken med modningsrum til oksekød og skinker. I planerne indgår også en historisk udstilling om Danish Crown, fortæller Preben Sunke.

Indflytning i 2020

At det handler om mad, ses også i planen om at etablere en slagterbutik, hvor medarbejderne kan købe ind til aftensmaden fra et udvalg af virksomhedens egne produkter.

- Vi er i gang med at transformere Danish Crown fra en produktionsdrevet virksomhed til at være forbrugerdrevet. Ved at samle Danish Crown og Tulips hovedkontorer rykker vi tættere på forbrugerne, både når det gælder produktudvikling og madlavning, siger Preben Sunke.

Samlet set vil hovedkvarteret blive på cirka 23.000 kvadratmeter. Økonomisk forventes projektet at kunne betale sig selv som følge af synergieffekter, eliminering af spildtid til transport mellem de tre nuværende adresser, og fordi møder kan holdes i huset i stedet for at leje lokaler ude i byen.

Ledelsen understreger, at projektet endnu er i sin indledende fase, og intet er besluttet endnu. Bestyrelsen har på sit seneste møde sagt god for at sætte en nærmere undersøgelse i gang. Hvis det endelige projekt godkendes af bestyrelsen, forventes det, at medarbejderne vil kunne flytte ind i begyndelsen af 2020.

Klik HER og læs borgmester Claus Omann Jensens reaktion på nyheden om, at Danish Crown og Tulip bygger fælles hovedkontor i Randers.

Slagterigigant vil bygge nyt kæmpedomicil i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce