Slut med at gå forbi det gamle hotel

Vejen op til det tidligere Hotel Kongens Ege spærres af i halvandet år, mens der bygges. Tegning: Dansk Boligbyg

Slut med at gå forbi det gamle hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejen op til det tidligere Hotel Kongens Ege i Randers, Gl. Hadsundvej, spærres af i halvandet år. Kun når der er store arrangementer i skoven, vil der blive åbnet for offentligheden.

Randers: Om- og tilbygningen på det tidligere Hotel Kongens Ege i Randers får nu de konsekvenser, at byens borgere, hotellets naboer og andre naturelskere må finde andre veje at besøge skoven på.

Vejen op til hotellet, som er en slags sidevej til Gl. Hadsundvej, og også hedder Gl. Hadsundvej, spærres nemlig af. Lukningen af vejen gælder i de 18 måneder, det forventes at ville tage, før byggeriet er færdigt.

Det tidligere hotel bygges om til 50 eksklusive ejerlejligheder, et hotel med 40 værelser samt restaurant, og i næste uge går hovedentreprenøren, Dansk Boligbygs afdeling i Hobro i gang med at sætte mandskabsskure, materialer og kraner op på byggepladsen.

Og hegnet sættes allerede op onsdag i næste uge.

Så hundeluftere, aftenturs-gængere og motionister må vænne sig til at gå bagom, hvis de vil benytte skoven ved Skovbakken.

- Det er noget, vi har søgt Randers Kommune om lov til, for der er ikke meget plads at gøre godt med. Det er både for folks egen sikkerheds skyld, men også så vi kan få et stillads op og plads til, at en kran kan køre der. Vejen går jo klos op ad hotellet, og det levner os ikke meget plads at arbejde på, siger projektleder Niels Erik Christensen, Dansk Boligbyg.

Vejen går jo klos op ad hotellet, og det levner os ikke meget plads at arbejde på


Niels Erik Christensen, projektleder i Dansk Boligbyg.

Åbent til arrangementer

Vejafspærringen har Randers Kommune givet tilladelse til, og i tilladelsen ligger der en slags kattelem. For vejen skal åbnes op igen, når der holdes store arrangementer såsom koncerter i skoven. I forbindelse med arrangementer i parken holdes vejen således åben for adgang af brand og redning, parkering til store køretøjer og gående publikum. Desuden vil parkeringspladsen, der fungerer som håndværkerparkering i dagtimerne, være ledig til brug for arrangøren.

Folk, der vil prøve at gå eller køre op til hotellet, vil blive mødt af et skilt både ved selve indhegningen oppe ved hotellet, men også nede ved indkørslen ved Gl. Hadsundvej. Her vil de blive anvist alternative adgangsveje til parken.

Slut med at gå forbi det gamle hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce