Social pris til Randers Regnskov

Randers Regnskovs direktør, Henrik Herold, får overrakt CSR prisen af socialudvalgsformand i Randers Kommune, Louise Høeg. Privatfoto.

Social pris til Randers Regnskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Regnskov blev forleden hædret med CSR-prisen. Prisen gives til virksomheder, der yder en ekstra indsats indenfor socialt ansvar.

Randers: Der var kaldt til fælles morgenmad forleden, da Randers Regnskov blev hædret med CSR-prisen. Den gives til virksomheder, som yder en ekstra indsats indenfor socialt ansvar - både for medarbejdere og lokalsamfundet.

Direktør Henrik Herold fik prisen overrakt af socialudvalgsformand Louise Høeg. Hun fremhævede Randers Regnskov som en virksomhed med glade og dygtige medarbejdere, der har tid og lyst til hinanden og deres gæster.

Henrik Herold er meget beæret over at Randers Regnskov modtager CSR-prisen.

- I Randers Regnskov er vi meget glade for at modtage CSR-prisen. Når man gør noget fordi det føles rigtigt, og så oven i købet bliver anerkendt med en pris, så bliver man stolt og ydmyg på samme tid, siger Henrik Herold.

Han tilføjer, at den, der har evnen og muligheden, også har pligten.

- Det er en integreret del af vores menneskesyn, og har været det siden Randers Regnskov åbnede i 1996.

Den stolte direktør slutter med at slå fast, at det sociale ansvar er Randers Regnskovs naturlige bidrag til det samfund, som vi alle er en del af.

/EXP

Social pris til Randers Regnskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce