Social profil: Randers HK vil hjælpe ledige i job

Randers HKs jobprojekt vil blive præsenteret for klubbens netværk i august og ved de første hjemmekampe. Per Rasmussen er sikker på, at klubben sammen med sit netværk kan få 100 randrusianere i arbejde. Foto: Randers HK.

Social profil: Randers HK vil hjælpe ledige i job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved hjælp af sit store netværk af virksomheder vil Randers HK forsøge at hjælpe ledige i job. Målet er - i første omgang - 100.

Randers: Håndboldklubben Randers HK har på banen ambitioner om at være blandt de bedste hold i Danmark, men nu sætter klubben sig et nyt mål. Nemlig at skaffe 100 ledige i arbejde.

Sammen med rådgivningsfirmaet Discus og Jobcenter Randers har Randers HK skruet et projekt sammen, hvor klubben ved hjælp af sit brede netværk af virksomheder vil skaffe job til 100 ledige. Midlet er klubbens brede netværk af omkring 350 små og store, lokale virksomheder og erhvervsfolk. Håbet er, at netværket kan hjælpe med at finde de 100 job, der kan være på alt mellem to og 37 timer om ugen, enten som et ordinært job eller et fleksjob.

Randers HKs direktør, Per Rasmussen, er begejstret for projektet, der kastes i gang efter sommerferien og kommer til at køre i resten af 2018 og 2019 med.

- Det er tale om både fleksjob og stillinger på fuld tid. Vi vil meget gerne være med til at fortælle virksomhederne i vores netværk, at det slet ikke er så bøvlet for dem at ansætte folk på den her måde. Vi tror meget på, at det hjælper at fortælle dem om mulighederne, siger Per Rasmussen.

Social profil

Projektet har fået et økonomisk rygstød på små 800.000 kroner fra den såkaldte STAR-pulje, der skal fremme virksomheders sociale ansvar. Med Jobcenter Randers og Discus som medspillere er Per Rasmussen overbevist om, at Randers HK kan være med til at gøre en forskel. Og det er vigtigt for ham og klubben at vise en social profil.

- Det er godt for os at have den profil, og at vi er bevidste om, at vi kan bruge vores store netværk på den her måde. Faktisk har vi været ved at øve os, da vi før har arrangeret møder mellem jobcenteret og nogle virksomheder i vores netværk, og det har ført til, at folk er kommet i arbejde. Det har givet os en god goodwill, siger Per Rasmussen.

Det er første gang, at Randers HK involverer sig i et sådant projekt. Kollegerne hos Randers FC har dog været i gang med lignende projekter i nogle år, men Per Rasmussen er ikke i tvivl om, at der også er plads til Randers HKs projekt.

- Jeg vil klart mene, at der er plads til os begge. Randers Jobcenter er meget opsat på det her, så vi skal nok lykkes, siger Per Rasmussen.

Randers HK har også kontakt til de to kommuner på Djursland, som også er interesseret i at indgå i et samarbejde, hvor man kan trække på håndboldklubbens netværk til at få ledige i arbejde.

Social profil: Randers HK vil hjælpe ledige i job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce