Søren Pape så på skole og trafikstøj i Randers

Søren Pape Poulsen (tv) måtte have paraplyen i brug, da han lyttede til motorvejsstøj ved Randers. Han lovede at arbejde for, at staten afsætter flere penge til støjværn ved motorvejene. Foto: Privatfoto

Søren Pape så på skole og trafikstøj i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Justistsminister Søren Pape Poulsen lyttede til motorvejsstøj og skoleudfordringer, da han besøgte Randers.

Randers: Justitsminister og formand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, lagde for nylig vejen forbi Randers.

Anledningen var dels, at Konservative har foreslået en pulje på to milliarder kroner til reducering af trafikstøj og en forestående justering af folkeskolereformen.

Turen gik først til Vestervangsskolen, hvor ledelse, forældre og tillidsrepræsentant tog imod med rundvisning og var klar til dialog.

Søren Pape Poulsen havde allieret sig med de lokale konservative ved Daniel Madié, byrådsmedlem, og vælgerforeningsformand Bo Vestergaard Hansen, som skulle samle op på eventuelle lokale udfordringer.

Pape mener ikke, at der bliver tale om store ændringer i den nuværende folkeskolereform - nok blot nogle finjusteringer.

Samtalerne handlede meget om muligheden for at gøre skoledagen kortere, hvor Søren Pape mener, at de enkelte skoler selv skal kunne bestemme.

Flere penge til støjreducering

Herefter gik turen til Helsted og E45, hvor Søren Pape Poulsen mødtes med lokale beboere i støjen fra motorvejen.

- Det er jo helt tydeligt, at der her er behov for støjafskærmning, sagde Pape og tilføjede:

- Støj er en sundhedsfaktor, der giver stress, øget hjertekarsygdomme og diabetes. Udfordringerne her med E45 i Randers bekræfter mig i, at vi (politikerne, red.) bliver nødt til at indtænke og afsætte midler til støjreducering, når vi laver nye infrastrukturplaner.

- Jeg forventer, at der kommer en ny infrastrukturplan inden længe, og så er det et ønske fra Konservative, at der afsættes 2 mia kr. til støjreducering, sagde Søren Pape Poulsen.

En udtalelse der blev modtaget med tilfredshed blandt de lokale beboere.

Søren Pape så på skole og trafikstøj i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce