Stof 2000 lukker butik i Randers

Stof 2000 lukker 15 butikker, heraf den i Randers. Arkivfoto: Scanpix

Stof 2000 lukker butik i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dårlig økonomi i Stof 2000 lukker 15 forretninger i Danmark, men virksomheden arbejder på at fortsætte i en anden form.

Randers: Butikken Stof 2000 i Dytmærsken 9 i Randers lukker. Det er en konsekvens af, at Stof 2000 A/S går i rekonstruktion på grund af dårlig økonomi.

Bestyrelsen arbejder på at fortsætte virksomheden i en anden form, oplyser bestyrelsesformand Claus Madsen i en pressemeddelelse.

Virksomheden blev overtaget for tre år siden efter en konkurs, og det er pt. ikke lykkedes den nye ejerkreds at bringe selskabet på tilstrækkelig ret kurs trods investeringer og masser af arbejde.

Der er tidligere tilført kapital til virksomheden, og det undersøges nu, hvorvidt det kan ske igen.

- Al den stund, vi er tæt på at være i positiv drift, test af et nyt koncept med flere varer, som viser lovende takter, og ikke mindst hensynet til 150 arbejdspladser, gør, at vi søger en løsning, som indebærer fortsat drift i vores butikker. Det ligger dog fast at vi lukker 15 forretninger. Om de kommer i gang igen i nuværende regi er tvivlsomt, lyder det i pressemeddelelsen.

Branchen har udfordringer

Sy og Stof branchen har de seneste år haft udfordringer, og jævnfør Danmarks Statistik er tilbagegangen for branchen 20 procent de seneste år.

- Det er ikke nemt, når man går ind i en konkursramt forretning, som tilfældet var for tre år siden, for at gennemføre en turnaround proces, og branchen samtidigt går massivt tilbage. Vi har prøvet meget, men ikke tidsnok fundet nye veje til at forhindre tilbagegang. Vi arbejder pt på en plan, som muliggør vækst fremadrettet, og vi er åbne over for henvendelser fra investorer og potentielle samarbejdspartnere, der vil være med til at videreudvikle virksomheden. Vi er godt på vej til at få trimmet forretningen, så der kan tjenes penge, udtaler direktør Keld Askær, der selv er parat til, på visse betingelser, at investere yderligere i virksomheden.

- Der ydes hver dag en stor og værdifuld indsats fra vores mange medarbejdere i butikkerne, så vi skylder også dem at arbejde hårdt for at finde en løsning, så virksomheden kan overleve, siger Keld Askær.

Stof 2000 lukker forretningerne på Frederiksberg, i Kolding, Rødovre, Aalborg, Aarhus, Skibhusvej 65 i Odense, Esbjerg, Randers, Frederikshavn, Slagelse, Helsingør, Amager, Nørrebro, Greve og Valby.

Disse ti butikker fortsætter: Odense på Rødegårdsvej 180, Holbæk, Vejle, Horsens, Aabenraa, Næstved, Østerbro, Lyngby, Nørre Vold i Frederiksborggade 26 i København K og Svendborg.

Stof 2000 lukker butik i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce