Stormen Johanne kunne ikke stoppe festen

Så er Randers Ugen i gang. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Stormen Johanne kunne ikke stoppe festen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Ugen er en glimrende lejlighed til at mødes med de venner og bekendte, man ikke ser så tit, opfordrede borgmester Torben Hansen.

Randers: Ikke alt gik, som forventet, da Randers Ugen skulle åbnes fredag. Stormen Johanne kom og ville med til fest, og hun nappede lige en god bid af teltdugen øverst på domen og gjorde så megen væsen af sig, at beredskabet og politiet en overgang måtte lukke trafikken omkring festpladsen.

Men vejret blev ikke en feststopper. Arrangørerne gik i tænkeboks og kunne op ad dagen melde ud at den officielle åbning ville komme til at foregå på Justesens Plæne som planlagt. Om end lidt forsinket.

Johanne var da også mere til at have med at gøre, da vi kom hen under aften. Solen skinnede igen, og der var candyfloss-skyer på den blå himmel.

Shorts og klipklappere var dog for manges vedkommende skiftet ud med noget mere lun påklædning.

Strømmen er gået

Mens de ventede på at Randers Ugen skulle gå i gang, sad Tina og Peter Skrubbeltrang og nød en øl med mynte og et glas rosévin i den overdækkede del af streetfood-området

- Vi har godt nok fulgt lidt med i dagens løb i dramaet med domen, det var svært at undgå. Men vi besluttede bare at gå herned. Vi har været her før til streetfood og ville ned at spise. Det plejer at være godt. Men dankortterminalerne virker ikke, strømmen er vist gået, så det eneste sted, vi kan betale er med mobilepay, og der kan man kun få noget at drikke, lyder forklaringen fra parret, der var ved at være godt sultne.

Ægteparret er fast inventar til Randers Ugen, og det kommer ikke bag på dem, at vejret er vendt, så det bliver dårligt vejr. Det plejer der nemlig at være til Randers Ugen.

- Det er typisk. Når der er festival i Skanderborg og Randers Uge, ja, så er vejret dårligt, siger Tina Skrubbeltrang.

De overvejer lidt at gå til Johnny Madsen koncerten lørdag, og så måske igen at besøge Randers Ugen næste lørdag.

Domen pilles ned

Mens parret venter på at strømmen virker igen, så de kan få noget mad, er det begyndt at strømme til med gæster. Snart er alle borde ude langs højre side besat ved open air scenen, og folk er klar til at høre borgmester Torben Hansen (S) åbne ballet.

Han synes, at Randers Ugen er en glimrende lejlighed til at mødes med de venner og bekendte, man ikke ser så tit, sagde han i åbningstalen.

Og så blev det også tid til at afsløre Årets Randersborger, mr. Cold Hand Winery, Jens Skovgaard Pedersen.

Domen, der nu står med det nøgle skelet blotlagt, oplever formentlig ikke dette års Randers Uge. Da det ikke er muligt at få en ny teltdug med så kort varsel, vil den formentlig blive pillet ned i løbet af søndagen, oplyser Anders Juul Jensen, C & S Security.

Stormen Johanne kunne ikke stoppe festen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce