Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje

Fodboldlinjen er et særligt tilbud til folkeskoleelever i Randers Kommune. Med sine 250 6. ? 9.-klasse-elever fordelt på syv folkeskoler er fodboldlinjen landets største. PR-foto

Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

6. - 9.-klasse-elever får selskab af professionelle superligaspillere fra Randers FC, der skal vise dem, hvordan man træner fodbold i en superligaklub.

Randers: Fredag morgen kl. 06.15 indtager superligaspillere fra Randers FC banerne på Dronningborg Boldklubs anlæg. Her skal de være gæstetrænere til morgentræningen for 6. - 9. klasse-eleverne fra Rismølleskolen og Østervangsskolen. Skoleeleverne får selskab af professionelle superligaspillere fra byens hold, Randers FC, der skal vise dem, hvordan man træner fodbold i en superligaklub. De fire spillere, der skal agere trænere er Jonas Bager, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen og Simon Graves. - I første omgang handler det om, at vi rigtig gerne vil give de unge spillere en god oplevelse, så de får en fornemmelse for Randers FC og de spillere, vi har tilknyttet. På den måde kan de også få et indblik i, hvad der skal til for at kvalificere sig til vores elitehold, og hvordan man træner i superligaen, fortæller Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers FC. Fodboldlinjen er et særligt tilbud til folkeskoleelever i Randers Kommune og for dem, der gerne vil dedikere sig til fodbold som en del af undervisningen. Med sine 250 6. - 9.-klasse-elever fordelt på syv folkeskoler er fodboldlinjen landets største. - Fodboldlinjen er et fantastisk projekt, der er med til at gøre skolegangen og hverdagen bedre for mange unge mennesker her i Randers. Vi er byens hold, og derfor vil vi også gerne bakke op om de unge spillere i breddefodbolden, fortæller Søren Pedersen.

Fodbold med fremtidsperspektiver

- Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Randers FC. Det betyder rigtig meget for vores unge spillere, at de kan få indblik i, hvordan det er at spille fodbold på et professionelt plan. Superligaspillerne er rollemodeller for mange af vores elever, så det betyder meget for deres motivation, at de kan få lov at træne med dem, fortæller John Witting, leder og træner på fodboldlinjen.

Når eleverne begynder i 9. klasse på fodboldlinjen kan de også uddanne sig til juniorledere og trænere, hvis de har ambitioner om mere.

Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce