Tæt på den samlede sejr: Har tabt over 60 kilo

Holdet »5 på vægten« ligger i spidsen i konkurrencen »Randers på Vægten«, der slutter fredag - fra venstre ses Ulrik Pedersen, Jeanet Ramic, Anne Juel Mhamdi, Sanne Thomassen og Tommy Jørgensen. Foto: Jens Erik Møller


Tæt på den samlede sejr: Har tabt over 60 kilo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fem deltagere på holdet »5 på vægten« - Jeanet, Ulrik, Anne, Sanne og Tommy - har i flere uger ligget helt i toppen i »Randers på vægten«, der afgøres på fredag.

Slankekonkurrencen »Randers på Vægten« har været i gang i snart otte uger, og den lakker derfor snart mod enden. Og førertrøjen sidder solidt på holdet »5 På Vægten«, der også var det hold, der tabte sig mest i konkurrencens uge syv.

»Nu har vi ligget nummer et i flere uger, så det vil være ærgerligt, hvis det glippede nu,« siger Jeanet Ramic med et glimt i øjet og med hentydning til, at det er nu på fredag, at konkurrencen slutter.

Holdet har tabt mere end 60 kilo sammenlagt, og det ligger derfor godt til i den samlede stilling. Jeanet er med at tab på 21,1 kilo siden konkurrencens start 15. januar holdets mest tabende person.

»Det har givet mig mere energi og overskud, og jeg er hurtigere til mange ting,« fortæller hun.

Og en af grundene til det store vægttab er, ifølge hende selv, at hun bruger benene i stedet for bussen så ofte, det er muligt. Jeanet Ramic går blandt andet med sin søn i skole, hvilket er otte kilometer hver dag.

»Så han er også kommet lidt med på holdet,« siger hun med et smil.

Og selv om »Randers på vægten« slutter på fredag, så har hun tænkt at fortsætte de gode takter.

»Måske ikke lige så hårdt, for der skal være plads til andet, men jeg fortsætter.«

Jeanet Ramic er ikke den eneste på holdet, der har tabt sig mange kilo. Også Ulrik Pedersen er med et tab på samlet set 17,5 kilo gået flere buksestørrelser ned.

»Jeg kan nemmere bevæge mig rundt på arbejdet,« siger Ulrik Pedersen, der til daglig arbejder som tømrer.

Og det store vægttab har blandt andet betydet, at han har måttet købe nye bukser, fortæller han.

Derfor ser han også frem til fredag, hvor det hele er overstået.

»Jeg glæder mig til en stor kold fadbamse, den ser jeg frem til på fredag,« siger Ulrik Pedersen.

Den har nemlig sammen med kartofler, ris og pasta været helt forbudt de sidste syv uger, forklarer han.

Men det er ikke bare kosten, der er lagt om. Ulrik Pedersen er også begyndt at træne to gange om dagen - morgen og aften hver eneste dag - og det er også det, som har sikret det flotte resultat

Som sidste uges højdespringer kunne holdet tage hjem fra kontrolvejningen i Arena Randers mandag eftermiddag med gavekort samt billetter til stand up'eren Christian Fuhlendorffs nye show »Det er ligegyldigt hva' andre tænker, ikk?«

Tæt på den samlede sejr: Har tabt over 60 kilo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce