Tak for julehjælp til nødlidende børnefamilier

Det er sjette år i træk, at Randers Amtsavis arrangerer en indsamling, hvor alle bidrag går til at hjælpe socialt dårligt stillede familier i Randers Kommune til at kunne holde jul. Arkivfoto: Annelene Petersen

Tak for julehjælp til nødlidende børnefamilier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Amtsavis modtager prisen som Årets Folkehjælper 2018.

Randers: Det bliver chefredaktør, Axel Præstmark, der på vegne af Randers Amtsavis fredag modtager prisen som Årets Folkehjælper 2018.

Bag prisen står den frivillige, humanitære organisationen Dansk Folkehjælp, hvis lokalafdeling mener, at turen nu er kommet til Randers Amtsavis.

- Vi har valgt Randers Amtsavis, fordi I har gjort en stor forskel i forbindelse med julehjælp til økonomisk nødlidende børnefamilier i Randers Kommune. Som erhvervsvirksomhed har I stået for en kæmpe indsats og taget et stort ansvar. Det vil vi gerne takke for og rose jer for, siger Paul Nielsen, formand for Dansk Folkehjælp, Randers-Djurs.

- Vi er rørte, stolte og beærede, og vi modtager med glæde prisen, siger chefredaktør Axel Præstmark, Randers Amtsavis.

- Den vil virke som benzin på bålet og intensivere vores indsats for økonomisk nødlidende familier i vores lokalsamfund. Vi vil fortsætte vores lille kamp mod den fattigdom, der forhindrer mødre og fædre i vores lokalsamfund i at give deres børn den samme gode jul som deres klassekammerater. Og vi vil gøre det, selv om vi egentlig synes, at opgaven hører hjemme i det store fællesskab, i vores såkaldte velfærdssamfund, tilføjer Axel Præstmark.

Sjette år i træk

Det er sjette år i træk, at Randers Amtsavis arrangerer en indsamling, hvor alle bidrag går til at hjælpe socialt dårligt stillede familier i Randers Kommune til at kunne holde jul.

De første år blev de indsamlede midler kanaliseret til familierne gennem Mødrehjælpen, Frelsens Hær, Kirkens Korshær og Kirkernes Familiehjælp, men siden 2016 har også andre haft mulighed for at få del i midlerne. De seneste to år har Børnenes Kontor og Aktivitetsforeningen Jennumparken været blandt modtagerne, og sidste år kom også Dansk Folkehjælp med.

Dansk Folkehjælp er en landsdækkende organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet.

Frivillighed, solidaritet med de svageste og bæredygtighed i de grundlæggende elementer i organisationens arbejde.

Prisen bliver i år uddelt for 11. gang. Sidste år gik prisen som Årets Folkehjælper til Gitte Seistrup fra Grenaa Disco, der henvender sig til unge velfungerende mennesker med generelle indlæringsvanskeligheder i alderen 15 til 29 år.

Tak for julehjælp til nødlidende børnefamilier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce