Tanjas Deli lukker forretningen på Rådhustorvet

Foto: Fakri Koleilat

Tanjas Deli lukker forretningen på Rådhustorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremover skal kunderne finde tapasbakkerne fra Tanja Madsen i hendes online-butik. Butikken i Randers lukker ned ved udgangen af næste uge.

Randers: Tanja Madsen vil fra 9. september ikke længere have butik i Randers. Forretningen på den prominente placering på Rådhustorvet har nemlig i et par år været en underskudsforretning, og det tager indehaveren nu konsekvensen af.

- Siden jeg selv stoppede dernede, har jeg simpelthen ikke kunne tjene penge på stedet, siger Tanja Madsen, der gik på barsel i 2015.

Der er derfor blevet sagt farvel til de medarbejdere, som har haft deres daglige gang i forretningen, og som har deres sidste arbejdsdag lørdag i næste uge.

Kunderne skal fremover vænne sig til at bestille deres tapasbakker online, og varerne vil så blive bragt ud, fortæller Tanja Madsen.

- Så det er ikke en lukning, for jeg eksisterer stadig og det gør konceptet såmænd også. Men det kommer bare til at fungere online i stedet for, siger Tanja Madsen, der fremover vil have fast base hos delilet i Laurbjerg, hvor Tanja Madsen har bygget en tidligere bank om til et køkken, da hun vendte tilbage fra sin barsel.

- Så det er her, jeg har min daglige gang, og det er her, jeg har lavet maden ind til delicaféen frem til nu, siger hun.

Maden vil blive leveret til kunder i byerne Langå, Hadsten og Randers, og som Tanja Madsen forklarer om online-konceptet:

- Maden bliver kun bedre af det, for det er mig, der kommer til at stå for det. Det er nemlig også noget af det, som kunderne har efterspurgt. De har ment, at der har været en alt for svingende kvalitet i forretningen. Med det nye vender jeg tilbage til det, det hele blev kendt for, fortæller Tanja Madsen, som selv bor i Laurbjerg.

- Det har aldrig været planen at skulle lukke forretningen, men det er kommet som et resultat af at forretningen simpelthen ikke har kunnet køre uden min indblanding. Og jeg har simpelthen ikke kunnet administrere begge dele, understreger hun.

Tanjas Deli lukker forretningen på Rådhustorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce