To nye store yogaevents i Randers i 2016

Yoga i Tøjhushaven
Foto: Richard Sylvestersen/Scanpix Denmark

To nye store yogaevents i Randers i 2016

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 2016 er der planlagt to nye store yoga-begivenheder i Randers.

I 2016 er der planlagt to nye store yoga-begivenheder i Randers. Randers Yoga Festival i weekenden den 27.-28. august i Tøjhushaven og Remisen/FOF-Randers på J.V. Martins Plads og en stor fællesevent på den Internationale Yoga Dag 21. juni på J. O. Krags Plads.

Det er planen at gøre begge events til årlige tilbagevendende Randersbegivenheder. Bag initiativerne står non-profitgruppen YogaRanders, som er etableret af ægteparret Irrene og Hening Wilsten og yogalærer Sally Bøye.

Alle tre hører til det voksende yogamiljø i Randers og Irrene og Hening Wilsten har bl.a. gennem de seneste tre år stået bag de succesfulde events »Gratis yoga i Tøjhushaven« i juli måned i samarbejde med Tøjhushavekarterets Venner og Remisen.

Sally Bøye underviser både på Fitness Studiet og AOF-Randers og har de senere år gennemført yogauddannelser og længere studieophold i Indien og Nepal.

»Målet med begivenhederne er at vise yogaens mangfoldighed, dele viden og inspiration på tværs af personlige og kommercielle interesser og promovere yogamiljøet i Randers og Omegn, og at markere Randers blandt de førende byer på landsplan i det kraftigt stigende yogamiljø«, fortæller Hening Wilsten fra Initiativgruppen. På landsplan er der lignende yogafestivaler i København, Aarhus og Aalborg.

Festivalen har bred opbakning blandt hovedparten af de lokale yogalærere, aftenskoler og yogastudier, og har indgået samarbejds- og sponsoraftaler med FOF-Randers, Remisen, Museum Gaia, Restaurant Sejlklubber/Cafè Jens Otto og Tøjhuskvarterets Venner.«

pcb

To nye store yogaevents i Randers i 2016

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce