Træls tid i vente for virksomheder på Thors Bakke

Thorsgade I Randers er lukket i to år. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Træls tid i vente for virksomheder på Thors Bakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedlæggelse af parkeringspladser, spærring af Thorsgade, tung trafik og pilotering gør det ikke just nemt at være butiksindehaver på Thors Bakke i den kommende tid.

Randers: Midlertidig leder af restaurant Flammen, Christian Bugge, ser ikke frem til at byggeriet af højhuset går igang lige ved siden af restauranten.

- Det er da træls, og vi forventer, at det både kommer til at støje og støve, når der skal store lastbiler frem og tilbage, og det er jo ikke lige det bedste for vores gæster, siger Christian Bugge.

Han mener ikke, at spærringen af det øverste af Thorsgade bliver et nævneværdigt problem, for gæsterne skal nok kunne finde ud af at benytte vejen syd for.

- Her i starten er det nok værst, men der er heldigvis flere måder at komme ind på, både ved politistationen og fra Østervold. Det skal nok gå. Det er straks værre med færre parkeringspladser, siger han.

For det kniber med parkeringspladser i forvejen, når vi når fredag og lørdag, påpeger Christian Bugge.

- Her vil folk gerne ind at spise hos os og så i biografen bagefter. Og der er rift om pladserne. Så hjælper det jo ikke på det, at den øverste p-plads forsvinder, siger han.

Tung trafik på Thors Plads

Hos Nordisk Film Randers vil biografdirektør René Jensen gerne forholde sig neutral, når man spørger til, hvordan nedlæggelse af en parkeringsplads og spærring af toppen af Thorsgade i to år passer ham og hans biograf.

- Jeg har ikke lyst til at kommentere meget på det. Men vil sige, at jeg håber og tror, at biografen går rimelig fri. Biografgængere skal såmænd nok finde ind i biografen. Jeg tror, det er langt værre for apoteket og Sundhedshuset, siger han.

Han har også bemærket, at der nu er kommet stor og tung trafik over Thors Plads.

- Jeg har da fra mit kontor set folk måtte springe for livet mere end en gang, siger han.

Træls tid i vente for virksomheder på Thors Bakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce