Trængte børn fra Randers skal også have lov at gå til fodbold

- Vi har alle brug for at være en del af et fællesskab, lyder det fra bestyrelsen for Broen Randers. Privatfoto

Trængte børn fra Randers skal også have lov at gå til fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers har fået en lokalafdeling af foreningen Broen, som arbejder for at give flere børn økonomisk mulighed for at gå til en fritidsaktivitet.

Randers: Langt de fleste danske børn går til en eller flere aktiviteter i fritiden. Men i nogle familier er økonomien så stram, at det er nødvendigt at skære ned på børnenes fritidsaktiviteter eller at prioritere dem helt væk. Det går hårdt ud over børnenes trivsel og deres mulighed for at være en del af et positivt fællesskab med f. eks. sport, spejder, musik eller teater som omdrejningspunkt.

Det vil en ny forening i Randers gøre noget ved.

Broen Randers består af en gruppe engagerede personer fra lokalområdet, som har sat sig for at rejse penge, så man kan støtte børn og unge med kontingent og udstyr, der er nødvendigt, for at de kan være med i et aktivt fritidsliv ligesom deres kammerater.

Vi håber vi kan hjælpe mange

- Vi glæder os til at komme i gang. Vi havde naturligvis helst set, at en forening som vores var overflødig, for det er ikke et samfundsmæssigt sundt tegn, at vi er nået dertil i Danmark, at fattigdom forhindre børn og unge i et aktivt fritidsliv. Men når nu situationen desværre er, som den er, så håber vi, at vores lokale forening vil kunne bidrage til at gøre hverdagen lidt lettere, for de børn, som er påvirket af at vokse op i pressede og trængte familier i vores kommune. Vi er klare til at modtage ansøgninger om støtte i slutningen af august, fortæller formand Jette Husum i en pressemeddelelse.

I bestyrelsen sidder desuden Henrik Manero Hald (næstformand), Erik Højholdt (kasserer), Jan Pedersen, Mads Alexander Christensen og Leif Plauborg.

Samarbejde på tværs

Broen Randers vil arbejde tæt sammen med lærere, pædagoger, sagsbehandlere, familierådgivere og andre med et godt kendskab til børn i udsatte familier. Desuden samarbejder Broen Randers med de eksisterende lokale foreninger og klubber inden for idræts- og fritidsområdet.

Broen Randers er en del af Broen Danmark. Der findes i alt 28 lokalforeninger rundt i landet; sidste år hjalp lokalforeningerne i alt ca. 4.800 udsatte børn og unge til en aktiv fritid.

Broen er afhængig af både private og offentlige bidrag for at kunne hjælpe udsatte børn til en aktiv fritid.

Trængte børn fra Randers skal også have lov at gå til fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce