Tv-optræden i aften: Jasmin fra Randers indtager scenen

"Sang er min hverdag. Jeg kan ikke forestille mig ikke et liv uden at synge eller at høre musik," siger Jasmin Mulvad. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Tv-optræden i aften: Jasmin fra Randers indtager scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når tv-programmet Voice Junior glider over skærmen i aften, bliver det med lokal deltagelse.

Spentrup: 13-årige Jasmin Mulvad er både spændt og lidt nervøs. For selvom hun godt ved, hvordan det hele ender, når hun i aften deltager i talent-programmet Voice Junior på Kanal 5, ved hun endnu ikke, hvad klassekammeraterne på Korshøjskolen vil sige til hendes optræden.

- Jeg ved, at hele skolen ved, at jeg er med i programmet. Men jeg ved ikke, hvordan de vil tage det, når de ser mig optræde, fortæller hun.

Om Voice Junior
Gennem i alt 10 afsnit leder Kanal 5 efter Danmarks dygtigste unge sangere i alderen 8-14 år i et underholdningsprogram for hele familien. I de første fem programmer sidder de tre coaches, Mette Lindberg, Joey Moe og Wafande, alle med ryggen mod deltagerne, så de udelukkende har børnenes stemmer at bedømme deres optræden på og afgøre, om de skal gå videre til næste runde.Hvis de trykker på knappen, der vender dommerens stol mod sangeren, giver de tre coaches børnene mulighed for at fortsætte i konkurrencen og vælge, hvilket af de tre hold, som de gerne vil tilhøre. Imens står forældre, søskende og venner backstage sammen med vært Jacob Riising - klar til at fejre eller støtte sangerne, hvad enten de går videre i programmet eller ej. Den nye sæson af Voice Junior havde premiere på Kanal 5 og Dplay lørdag 20. april.
"Det nummer, jeg optræder med, betyder rigtigt meget for mig. Det handler egentlig om en pige, som sangeren savner. Men teksten passer også på andre savn. Jeg mistede min mormor for fire år siden til kræft, så for mig er det hende, som teksten minder mig om," fortæller Jasmin Mulvad. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Havde regnet den ud

Til daglig går Jasmin Mulvad i 7. klasse på Korshøjskolen. Her er klassekammeraterne godt klar over, at Jasmin Mulvad er blandt de udvalgte få, der har fået mulighed for at vise sit sangtalent frem for de tre sangcoaches Joey Moe, Mette Lindberg og Wafande, som alle er kendte fra det danske musikmiljø.

- Jeg gik lidt stille med dørene, lige efter jeg havde sendt ansøgningen ind til programmet. Men da jeg gik videre til de indledende workshops, fik vi at vide, at vi godt måtte fortælle det til vores klasse, så der fortalte jeg dem det, fortæller hun.

Det var en nyhed, der faldt i god jord hos klassekammeraterne.

- De synes, det er megafedt. Men de havde lidt regnet det ud, fordi jeg var væk i flere hverdage, da vi skulle optage udsendelsen, siger hun med et grin.

Den 10. april delte Jasmin Mulvad nyheden om sin deltagelse i Voice Junior med resten af verdenen gennem et opslag på Instagram. Den unge sangerinde er yngste i sin søskendeflok og har derfor mange ældre søskende, der hepper på hende. Det var dog kun hendes ene søster, mor, papfar, papmor og far, der var med inde for at se hende optræde til Voice Junior. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Den 10. april delte Jasmin Mulvad nyheden om sin deltagelse i Voice Junior med resten af verdenen gennem et opslag på Instagram. Den unge sangerinde er yngste i sin søskendeflok og har derfor mange ældre søskende, der hepper på hende. Det var dog kun hendes ene søster, mor, papfar, papmor og far, der var med inde for at se hende optræde til Voice Junior. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Et tiltrængt skub

Det er anden gang, at Jasmin Mulvad har søgt om at være med i Voice Junior. Første gang var for to år siden, men her gik det dengang 11-årige sangtalent ikke videre.

Afslaget gav den musikglade pige et knæk i selvtilliden. Men efter en julekoncert på Korshøjskolen sidste år, hvor Jasmin Mulvad optrådte sammen med to yngre elever fra skolen med sangen "Skal vi ikke lave en snemand" fra Disney-megahittet Frost, voksede selvsikkerheden en smule.

- Jeg synes ikke selv, det lød så godt, fordi jeg var lidt hæs efter en halsbetændelse. Men der var flere, der bagefter kom hen og sagde, at de syntes, jeg var rigtig god, fortæller hun begejstret.

Lysten til at søge om at være med i programmet blev dog først for alvor tændt, da en mail fra produktionsselskabet bag udsendelsen dumpede ind med en opfordring om, at Jasmin Mulvad meldte sig på banen igen, da hun havde været tæt på at gå videre ved den foregående screening.

- Det gav mig det sidste skub til at melde mig til. Derudover har jeg øvet mig rigtigt meget de sidste to år, fortæller hun.

Glad for at synge

Lang tid før Voice Junior overhovedet kom på tale, var Jasmin Mulvad i fuld sving med musikken. Interessen for musik kommer nemlig ikke fra fremmede.

- Min far spiller keyboard og synger til både bryllupper og fester, og så har han et lille lydstudie derhjemme. Så hver gang jeg er ved ham, er det der, jeg bruger næsten hele min weekend, siger hun med et grin.

Derudover har hun gennem fire år sunget i kor på Randers Musikskole. Et kor, hun blandt andet har optrådt med på det lokale bibliotek og Randers Egnsteater.

- I starten var jeg bange for at synge alene, så der var det rart, at vi var flere om det. Men i dag betyder det ikke lige så meget, fortæller Jasmin Mulvad, der blandt andet har Adele og Ariana Grande på sin liste over favoritsangerinder.

Surrealistisk oplevelse

Selvom programmet allerede er optaget, og Jasmin Mulvad derfor godt ved, hvad der kommer til at ske i aften, må hun ikke afsløre hverken sangvalg, om dommerne vender sig eller hvem, hun i givet fald vil vælge som sin coach. Men selve oplevelsen fortæller hun gerne om:

- Jeg var faktisk ikke så nervøs, men mere spændt, fordi det er noget, jeg har drømt om meget længe. Men da jeg så scenen første gang, før jeg skulle optræde, var jeg næsten ved at tude, fordi det var så mega stort, siger Jasmin Mulvad.

Særligt stort var det at skulle optræde med liveband foran tre kendte sangstjerner fra det danske musikmiljø.

- Det var lidt surrealistisk. Jeg plejer jo kun at synge for mine venner og min familie, fortæller Jasmin Mulvad.

Dommen fra familien er derimod klar:

- De er megastolte af mig alle sammen, fortæller Jasmin Mulvad med et bredt smil.

Tv-optræden i aften: Jasmin fra Randers indtager scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce