Udlejers far: Bandidos har været gode lejere

Flere af de rockerklubhuse, som politiet har lukket midlertidigt, er ejet af erhvervsfolk. Det gælder også i Randers, hvor udlejeren af bygningen, ifølge hans far, ikke har planer om at smide lejerne på porten. Arkivfoto

Udlejers far: Bandidos har været gode lejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockerklubhuse landet over er ofte ejet af erhvervsfolk. Det samme gælder Bandidos Klubhus på Havrevej - og her har ejeren gennem det sidste års tid været tilfreds med lejerne, lyder det fra udlejerens far.

Randers: Da Kian Oliver Olssons holdingselskab Olsson Holding Randers ApS ifølge Bygnings- og Boligregistret (BBR) 27. december sidste år skrev skødet under på et hus på Havrevej 5 i Randers, fulgte lejerne af et Bandidos-klubhus med.

Noget, der måske kunne virke afskrækkende på nogle erhvervsdrivende, men som ifølge Kian Oliver Olssons far, René Olsson, der hjælper sønnen med at administrere sine virksomheder, ikke har været synderligt problematisk for sønnen - snarere tværtimod.

- Det har været nogle fine lejere. Der har aldrig været ballade med dem deroppe. Det er der først nu. Så os som udlejere har aldrig haft noget ballade med dem, understreger René Olsson, der har ønsket at udtale sig på vegne af sønnen, da Kian Oliver Olsson i øjeblikket er på ferie.

Ingen grund til at lave om

Selv om Østjyllands Politi fredag 10. november valgte at lukke Bandidos' klubhus i Randers i frygt for, at stedet kan være et muligt mål i konflikten mellem Bandidos og Satudarah - blandt andet efter, at gerningsmænd kort forinden havde forsøgt at sætte ild til klubhuset - har Kian Oliver Olsson derfor ifølge sin far ingen planer om at smide lejerne på porten.

- Det er ikke noget, vi har lagt mærke til, udover omtale i byen. Men jeg kunne ikke forestille mig, at der var grund til at lave det lejemål om, så længe der ikke er ballade der, og det er ikke noget, vi mærker til. Jeg ved ikke, hvordan det kommer til at udvikle sig fremadrettet, men indtil videre er der ingen beslutninger truffet om at lave noget om, lyder det fra René Olsson.

"Røde" er direktør

Fredag 1. december kunne Ritzau fortælle, at de klubhuse, som rockere og bander landet over benytter, som oftest er ejet af drevne erhvervsfolk.

Det samme er tilfældet med Kian Oliver Olsson, der ifølge Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) foruden at eje holdingselskabet Olsson Holding Randers ApS står som ejer af Hejse Kro og Konference Aps og Randers Maskinudlejning Aps. Derudover er han også direktør i firmaet Virusfree Aps, samt medejer af virksomhederne Østjysk Boligbyg A/S og Unik Konstruktion Aps.

Også Hells Angels har hus i byen, og her har ejeren ifølge BBR-registret været virksomheden Rådmands Boulevard 50 ApS, siden skødet i september 2007 blev skrevet under.

Denne virksomhed ejes ifølge CVR af anpartsselskabet ROBO Aps, der ifølge CVR har 72 stiftere og har Christian Hermansen, der er tidligere kendt af avisen som HA-rocker med navnet "Røde", som administrerende direktør.

Udlejers far: Bandidos har været gode lejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce