Ups! Ville fotografere vinterbadere - Så gik hun gennem isen

Mens alt stadig er godt. En koncentreret fotograf på arbejde i Fussing Sø få øjeblikke før, isen gav efter. Privatfoto

Ups! Ville fotografere vinterbadere - Så gik hun gennem isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amtsavisens fotograf Annelene Petersen havde en særdeles kold morgen, da hun var på opgave hos vinterbaderne ved Fussing Sø.

Fussingø: Da Amtsavisens fotograf, Annelene Petersen, søndag morgen var på opgave hos vinterbaderne ved Fussing Sø, afslog hun et tilbud fra medlemmerne om selv at hoppe i vandet i embeds medfør. Få øjeblikke senere endte hun dog ufrivilligt - og fuldt påklædt - i det vinterkolde element, da hun gik gennem isen i vand til op over navlen.

Det lykkedes Annelene Petersen at redde kameraet i sikkerhed ved at lade det kure hen over isen, og efter at have varmet sig nogle minutter i klubbens sauna, opdaterede fotografen sin Facebook-profil med et glimt i øjet:

"Weekendvagt: Vinterbadere i søen. Fotograf tænker - mon ikke billederne bliver bedre fra ude fra isen? Men isen brast! Fotograf tænker - Brrrrrrrr ....... hvor er vandet koldt... og hun fik skubbet kameraet ud i sikkerhed..... og efter flere forsøg fik mavet sig op på isen. Og så hjem og skifte til tørt tøj inden de næste opgaver. Jeg ææææælsker mit job."

Medlem af Vinterbadeklub Fussingø, Tina De Linde, fortæller om fotografens uheld:

- Hun havde først været ude på isen, for man kan faktisk godt gå på den, når man går ud inde fra kanten af. Men så gik hun ud på broen, hvor der er våger, og der er isen jo som slush ice, og det fandt hun så ud af. Men hun tog det med sejt humør, og man må sige, at hun går ind for opgaven, når hun er på job, griner Tina De Linde.

En dyppetur i iskoldt vand med tøj på er ikke en god kombination, og derfor gik Annelene Petersen klogeligt ind i saunaen for at få et skud varme i kroppen, inden hun satte sig i bilen for at køre hjem efter tørt tøj, før det igen gik løs med nye fotoopgaver.

Om Annelene Petersen nu er blevet så bidt af det kolde gys, at hun vil melde sig ind i en vinterbadeklub, melder historien på nuværende tidspunkt ikke noget om.

Ups! Ville fotografere vinterbadere - Så gik hun gennem isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce