Usædvanligt butikseventyr i Langå

Fra venstre: Bjarne Kristensen, Lars Hansen, Jesper Juul og Jesper Mikkelsen. Pressebillede

Usædvanligt butikseventyr i Langå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad der begyndte som en fritidsinteresse med el-golfvogne på hobbyplan i en garage, har nu udviklet sig til en forretningssucces med store eksportplaner. Kronjysk Golf i Langå åbner i nye lokaler 1. marts og drømmer stadig stort.

Langå: For godt et år siden flyttede Kronjysk Golf fra privatadressen til et butikslokale i Bredgade i Langå. Allerede nu viser det sig, at lokalerne igen er blevet for små, og forretningen udvider derfor igen. Ejerne har købt den tidligere Rema 1000-bygning på den anden side af gaden og totalrenoveret den. Bygningen har, siden Rema 1000 forlod den, for en periode huset et loppemekka, som dog ikke viste sig levedygtigt.

1. marts slår Kronjysk Golf dørene op i de nye lokaler, og kunderne kan blandt andet opleve et stort butikslokale på 300 kvadratmeter med eget fittingstudio og golfsimulator med 80 forskellige baner. Derudover kan kunderne teste putters på den nye puttinggreen i butikken.

På produktsiden kan Kronjysk Golf præsentere sit eget house brand, Crown Caddy, dansk designede el-golfvogne, samt vandtætte golfbags. Derudover har butikken fået forhandlingen af PG Powergolf, en tysk topklassevogn af kvalitet i verdensklasse. 

Golftøj, -sko og -udstyr i mange af de kendte mærker vil også blive langet over disken, og så er der både nye varer samt outlet.

Vild med golfvogne

Bag den succesfulde forretning står Bjarne og Jette Kristensen. Bjarne Kristensen er specialist i golfvogne. Han har været i udlandet, hvor han har udviklet to nye modeller.

 - Vi brænder for det her. Det har været en drøm for mig, og det er lykkedes. Men jeg havde ikke kunnet gøre det uden Jette, lyder det fra Bjarne Kristensen i en pressemeddelelse.

Med udvidelsen følger også nye forretningspartnere. En af dem er Jesper Mikkelsen, 40 år. Han er PGA-Pro fra Sebber Kloster Golfklub, hvor han har været ansat i 10 år som PGA-golftræner samt drevet selvstændig pro shop.

Et kig i krystalkuglen viser, at de næste skibe, der skal sættes i søen, er eksport af Kronjysk Golfs egen el-vogn, Crown Caddy.

- Og så vil vi gerne arrangere golfrejser, match-ture,  til Sydeuropa. Gerne med indlagte oplevelser, for eksempel vinsmagning på de lokale vinslotte, lyder det fra Bjarne Kristensen.

Usædvanligt butikseventyr i Langå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce