VIDEO: Så er bilkabyggeriet i gang


VIDEO: Så er bilkabyggeriet i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Torben Hansen tog torsdag middag første spadestik til det store ombygningsprojekt, som senere på året munder ud i åbningen af Bilka Randers.

Randers: Selv om man faktisk flytter ind i eksisterende lokaler, som indtil for nylig endda har rummet en lignende butik, er ombygningen af det tidligere Kvickly i Randers Storcenter til et Bilka-varehus planlagt til at vare et halvt års tid.

Men byggeriet er nu officielt sat i gang. Torsdag tog borgmester Torben Hansen første spadestik til det omfattende ombyggeri. Og til august kan varehuschef Jan Møller så byde velkommen til de første kunder i Bilka Randers.

Torben Hansen sagde - inden han stak spaden i jorden - blandt andet:

- Vi har netop hørt Bilkas direktør Mark H. Nielsen sige, at vi kan glæde os til et hypermarked i verdensklasse. Dermed passer butikken godt til Randers, som jo kan byde på masser af andre ting, som også har verdensklasse.

Glæd jer

Borgmesteren sagde henvendt til Bilkas folk, at de også havde noget at glæde sig til.

- I bliver del af en stærk detailhandel. Vi har i Randers en lang tradition for at handle, og det betyder, at vi ikke bare er leveringsdygtige i gode kunder fra byen og et stort opland. Vi har også kvalificerede medarbejdere.

- Vi har også en stor stab af dygtige, kommunale medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe med, hvad end I måtte få behov for, sagde Torben Hansen og nævnte sluttelige infrastrukturen:

- Man behøver faktisk ikke være ejendomsmægler for at kunne sælge denne beliggenhed. Den er unik, og der er let adgang, uanset hvorfra man kommer, sagde han.

Den kommende butik bliver på i alt 8300 kvadratmeter, hvilket er omkring 3000 kvadratmeter mere end det tidligere Kvickly. Endvidere etbaleres et udendørs havecenter i tilknytning til. I alt vil Bilka råde over cirka 13.000 kvadratmeter.

Se videoen øverst i artiklen.

VIDEO: Så er bilkabyggeriet i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce