Værksted i Randers et af Danmarks bedste

Autofokus Drastrup er et af Danmarks 100 bedste. PR-foto

Værksted i Randers et af Danmarks bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre ud af fire værkstedsbesøg i Randers ender med en femstjernet bedømmelse.

Randers: Bilejerne er ikke i tvivl, når de bliver bedt om at pege på det bedste værksted i landet. De lokale mekanikere hos Autofokus Drastrup på Ebeltoftvej får så mange femstjernede bedømmelser, at det er lykkedes at komme med på listen som en af de 100 bedste i Danmark.

Bilejerne i Randers har været så tilfredse med mekanikerne hos Autofokus Drastrup, at de har givet en samlet bedømmelse på 4,711 ud af 5 mulige. Dermed er værkstedet ikke bare placeret som det bedste i Randers, men også på en samlet 29. plads ud af alle danske bilværksteder.

Hos værkstedsportalen autobutler.dk er man ikke overrasket over, at det lige præcis blev et af værkstederne fra Randers, som kom med på den eftertragtede liste.

- Bilejere i Midtjylland har i stor stil søgt mod nettet, når de skal finde og bestille tid på værkstedet. Det er i dag blevet nemt at få sammenlignelige tilbud online, og selv om der også er tale om en national tendens, så ligger Randers helt i top, når det gælder internetbestillinger, siger administrerende direktør Christian Legêne fra autobutler.dk i en pressemeddelelse.

Ud over at bruge nettet mere giver bilejerne i Randers også mere positive bedømmelser end i sammenlignelige byer. Det er med til at placere værkstederne på toplisten over Danmarks bedste.

- Vi har bemærket, at bilejerne stiller mange flere spørgsmål og beder om detaljerede tilbud, før de vælger værksted. Det betyder, at de i højere grad er trygge ved mekanikeren og oplever at få en mere detaljeret service, end hvis de valgte et værksted uden på forhånd at få detaljerede beskrivelser af opgaven, forklarer Legêne og peger på, at tre ud af fire værkstedsbesøg i Randers ender med en femstjernet bedømmelse.

Umiddelbart efter, at en bilejer har gennemført en bilreparation eller service bestilt via værkstedsportalen autobutler.dk, er personen blevet bedt om at give op til fem stjerner og samtidig vurdere beliggenhed, service, pris, dialog og fremtoning på værkstedet. På alle punkter har bilejerne vurderet, at Autofokus Drastrup skiller sig positivt ud.

Langt de fleste bilejere er positive over for den måde, de er blevet modtaget på værkstedet, og hovedparten har bemærket, at de på forhånd har fået detaljerede opgavebeskrivelser, så de føler sig velorienterede. Mekanikerne har samtidig være gode til at vise bilejerne, hvad de har lavet på deres biler. Bilejernes bedømmelser og kommentarer er alle offentliggjort på autobutler.dk.

Hidtil har man været afhængig af familie eller venner, hvis man skulle få anbefalet et godt værksted. Med den øgede brug af internet er den slags anbefalinger gået online, og hos autobutler.dk offentliggør man alle bedømmelser, både de negative og positive.

- Selv om vi både har stikprøvekontroller og egne kvalitetskrav for at sikre et højt niveau, så har det vist sig, at andre bilejeres bedømmelser er langt bedre til at sikre en ordentlig oplevelse. Bilejerne søger aktivt på det, og vi kan se, at værksteder bliver fravalgt, hvis de er dårlige til at håndtere kritik.

Sådan er listen blevet til
Det er værkstedsportalen autobutler.dk, der står bag den samlede undersøgelse, som for syvende år i træk lader bilejerne om at bedømme deres seneste værkstedsbesøg.Bilejerne bliver bedt om at bedømme værkstederne umiddelbart efter afsluttet værkstedsbesøg og giver derfor et præcist billede af, hvordan de oplever deres mekaniker.

Efter et afsluttet værkstedsbesøg i perioden 1. januar - 31 december 2018 er bilejerne blevet bedt om at bedømme den samlede oplevelse hos mekanikerne med 1-5 stjerner samt vurdere værkstedets pris, placering, fremtoning, service og selve arbejdet.

Kun værksteder med over 40 bedømmelser i 2018 er taget med.

Totalt har over 100.000 bilejere bedømt værkstederne.

Værksted i Randers et af Danmarks bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce