Verdensnavn til Værket: En af 80'ernes største stemmer kommer til Randers

Peter Cetera - for første gang i Danmark. Det sker på Værket i Randers fredag 2. november. Foto: Værket

Verdensnavn til Værket: En af 80'ernes største stemmer kommer til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Cetera, kendt for sine store rockballader og for sin tid i bandet Chicago, giver koncert på Værket 2. november. Det er første gang, den amerikanske musiker optræder i Danmark. Og koncerten i efteråret er den eneste i Skandinavien.

Randers: - Jeg er inde i mit livs periode i øjeblikket! Jeg har aldrig haft det så sjovt på en scene som nu.

Udtalelsen kommer fra den amerikanske musiklegende Peter Cetera og blev bragt i US Today sidste sommer.

Det danske og det randrusianske musikpublikum får til efteråret lejlighed til at konstatere, om den ombejlede veterans ord stadig holder stik, eftersom han lander på Værket fredag 2. november. Ganske vist har Cetera passeret de 70, men nyder stadig at optræde med den gevaldige musikalske bagage, han har skabt i løbet af de seneste fire årtier.

Desuden medbringer han sit syvmands band The Bad Daddies, der nok skal holde gejsten oppe og være med til at sikre, at hits som "If You Leave Me Now" skal sidde i skabet.

Kontrakten med Cetera glider ind i Værkets legende-profil, hvor verdensnavne gæster det randrusianske musik- og teaterhus. Og lige nu er det de amerikanske stemmer, der står i kø. Art Garfunkel, Christopher Cross og nu Cetera, der kun giver denne ene koncert i Skandinavien.

.

Vi er glade for at give koncertgængere muligheden for at opleve verdensnavne som nu Peter Cetera. Og vi er stolte over, at vi med de her enestående koncerter viser, at Randers er et relevant sted at kigge hen efter store musikalske oplevelser i Danmark.
Mikael Qvist Rørsted, musik- og teaterchef, Værket.
Peter Cetera
Koncert

Peter Cetera og The Big Daddies.

Fredag 2. november på Værket, Randers.

Arrangør: Værket og ICO.

Billetpris: 595/495

Billetsalg. 89135110 eller vaerket.dk

Kig efter Randers

Musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted, der efterhånden har lanceret en lang legende-række, kalder kontrakten med Cetera for et scoop.

- Cetera er en sjælden gæst i Europa. Det er hans første koncert i Danmark nogensinde. Da vi hørte, at han skulle give et par koncerter i Schweiz og Tyskland, gik vi benhårdt efter at få ham til Randers, siger Mikael Qvist Rørsted, der understreger, at Cetera passer perfekt ind i Legends Live-profil.

- Vi er glade for at give koncertgængere muligheden for at opleve verdensnavne som nu Peter Cetera. Og vi er stolte over, at vi med de her enestående koncerter viser, at Randers er et relevant sted at kigge hen efter store musikalske oplevelser i Danmark, siger musik- og teaterchefen.

Hall of Fame

Cetera var med fra starten i 1967, da bandet Chicago så dagens lys, og indtil 1985. Det storsælgende band har solgt flere end 100 millioner albums. Der står 20 Top 10-hits og Grammy på cv'et. Desuden er det blevet til en plads i Hall of Fame.

Cetera tegnede stilen i Chicago, hvor han skrev hovedparten af al den musik, bandet har lavet. Men han kan også selv. Nummeret "Glory of Love" fra Ceteras solokarriere blev nomineret til en Oscar, en Golden Globe og en Grammy. Sidste år blev han indlemmet i Songwriters Hall of Fame og skrev sig dermed ind i rockens historiebøger.

Og i Randers formidles netop denne musikhistorie bl.a. med koncerten 2. november.

Verdensnavn til Værket: En af 80'ernes største stemmer kommer til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce