Verdo søger kandidater


Verdo søger kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energiselskabet leder efter personer, der gerne vil tage del i fremtidens Verdo med et sæde i repræsentantskabet.

Randers: Verdo har netop begyndt processen for nye kandidater til repræsentantskabet. Det betyder, at el-, vand- og varmekunder i de kommende par uger kan tilmelde sig som kandidat.

Hos Verdo håber man, at kunderne tager imod opfordringen og stiller op eller vil være stiller for en anden kandidat.

- Verdo er en forbrugerstyret virksomhed, og vi værdsætter de input, forbrugerne giver os, så vi kan blive en grønnere og mere effektiv virksomhed. Vi mærker stigende interesse for forretningen, og det er positivt. Der er bedre muligheder for at blive hørt og, siger Claus Omann-Jensen.

Han blev selv valgt ind i repræsentantskabet i 2014 og har været formand de seneste tre år.

Verdo
Verdo arbejder på at skabe billig energi og at gøre verden mere grøn.Siden 1905 har Verdo beskæftiget sig med el, vand og varme, men har også fået nye, avancerede områder som energirådgivning, el-handel, fibernet og teknisk entreprise.

Verdo udvikler og servicerer grønne energianlæg og er blandt Europas førende leverandører inden for biomasse og har kontorer i Norge, England, Mellemøsten og USA.

De 500 medarbejdere er med til at skabe en årlig omsætning på 2,6 mia. kr.

Ny retning

Verdo står over for at fastlægge en strategisk kurs for de kommende år, og her kommer repræsentantskabet tæt på processen.

- Vi vil fortsat arbejde for billigere og grønnere energi, men det kan jo udmøntes på mange måder, og derfor er et stærkt repræsentantskab vigtigt, siger Claus Omann-Jensen.

Ønsker du at stille op til repræsentantskabsvalget, skal Verdo modtage din stillerliste senest 15. februar. Du kan finde mere information om valget online. Repræsentantskabsvalget holdes frem til 21. marts. Verdo's repræsentantskab er virksomhedens øverste myndighed og består af i alt 29 medlemmer, som bliver valgt for en fireårig periode. Kunderne vælger repræsentantskabet og konstituerer sig i bestyrelsen.

Verdo er en selvejende, forbrugerstyret virksomhed med hovedsæde i Randers. /EXP

Verdo søger kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce