Viborgvej lukkes for trafik i tre dage

Vejarbejde i Søvind

Viborgvej lukkes for trafik i tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broarbejdet får konsekvenser på Viborgvej, mellem Vasen og sidevejen til stadion. I alt tre dage er der lukket helt for kørsel. Og skal du med tog, må du også hellere holde øje med togtiderne, som også berøres.

Randers: Banedanmark melder om vejlukning med omkørselsrute på Viborgvej i Randers. Det sker i forbindelse med Banedanmarks broarbejde på strækningen.

Mandag 2. april, eller det, nogle vil kalde 2. Påskedag, er der helt lukket på strækningen mellem Vasen og sidevejen ind til stadion.

Der skal nedrammes betonpæle til broen, og af hensyn til naboer kan betonpæle ikke rammes ned om natten, og derfor foretages nedramningen 2. Påskedag.

Der etableres denne dag en omkørselsrute via Vester Boulevard og Parkboulevarden.

Cyklister og gående har også omvej via vejen til station og Parkboulevarden, i alt en forlænget vej på cirka en halv kilometer.

Spærringen gælder fra klokken 6 til klokken 24.

kig efter i påsken

Grunden er, at Banedanmark i gang med at ombygge broen, der fører over Viborgvej i Randers, så der i fremtiden bliver plads til kørestrømsanlægget, der vil gøre det muligt at køre med eltog fra Fredericia til Lindholm. I påsken kræver arbejdet en del spærringer for såvel tog- som vejtrafikken. Vejtrafikken er spærret i uge 14 og 15 således: Mandag 2. april: Totalspærring af Viborgvej fra klokken 6 til klokken 24.

Søndag 8. april: Totalspærring af Viborgvej fra klokken 18 til klokken 24.

Mandag 9. april: Totalspærring af Viborgvej fra klokken 24 - 6.

Togtrafikken bliver ramt i perioden fra mandag 26. marts til og med torsdag 29. marts om eftermiddagen. Her kører togene efter en ændret plan mellem Aarhus og Aalborg. I påsken fra torsdag 29. marts om eftermiddagen til og med søndag 1. april er togene erstattet af togbusser mellem Randers og Hobro. I perioden fra mandag 2. april til og med søndag 22. april kører togene efter en ændret plan mellem Aarhus og Aalborg, oplyser Banedanmark.

Viborgvej lukkes for trafik i tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce