Vild med ældre modeller - så se her

Så er der veteranbiler, motorcykler og knallerter på vej på årets tredje og sidste specialbilauktion hos Campen Auktioner. Billedet stammer fra en af de tidligere auktioner. Arkivfoto
Foto: Richard Sylvestersen

Vild med ældre modeller - så se her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Specialbilauktion på vej til Randers, hvor Campen Auktioner er i færd med at samle biler, motorcykler og veteranknallerter.

Er du til vintagebiler? Og står du og mangler drømmebilen eller skal du af med den, så kan det være at specialbilauktionen på Campen Auktioner i Randers 13. november er noget for dig.

Det plejer at være noget, der kan trække publikum til, når auktionsfirmaet har samlet biler, motorcykler og knallerter af ældre dato til huse, som så sælges på en fysisk auktion fra adressen Myntevej i Helsted.

Der er allerede kommet biler i kataloget. For eksempel en grå Porche 356 Reutter T5B Cabriolet fra 1960, hvor buddet indtil videre står på 325.000 kroner.

Eller hvad med en skøn gammel Ford varebil i Ferrari-rød fra 1931. Buddet er i skrivende stund 33.000 kroner.

Der er også en sort skønhed, en momsfri Jaguar MK II fra 1968, som der lige nu er budt 21.000 kroner på.

Eller en lille lyseblå Triumph Spitfire fra 1966, som står på 28.000 kroner i øjeblikket.

Specialbilauktionen er årets tredje og sidste af sin slags i år.

»Auktionen bliver uden tvivl et stort tilløbsstykke. Vi har mange interessante køretøjer på vej ind og mange tilkendegivelser fra købestærke bydere,« lyder det fra Campen Auktioner.

Sidste udleveringsdag er også sidste dag for kørsel med veterankøretøjer, så dygtige bydere kan nå at få en prøvetur i deres nye køretøj, inden det skal forberedes til det nye år.

Der er åbent for forhåndsbud indtil lørdag 12. november klokken 20.

Vild med ældre modeller - så se her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce