Virksomheder skal forny genbrugsmærkater

Erhvervsmærkatet for håndværkere og erhvervsdrivende skal købes for 2019 - eller man kan betale pr. gang via sin mobil. PR-foto

Virksomheder skal forny genbrugsmærkater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle virksomheder, der skal af med affald og genbrugsmaterialer, kan købe adgang til genbrugspladserne med et særligt mærkat.

Randers: For virksomheder og erhvervsdrivende er det ikke gratis at aflevere affaldet på genbrugsstationen, men det er nemt og fleksibelt at komme af med sit erhvervsaffald med et erhvervsmærkat i forruden.

Nu er der åbnet op for salget af mærkater, der gælder i 2019.

- Mærkatet er den letteste løsning for virksomheder fra Randers Kommune, og det er også det billigste, hvis man kommer jævnligt på genbrugspladsen. Vi har 424 virksomheder, der allerede nu benytter sig af muligheden, og de får et brev med en reminder om at tilmelde sig igen, lyder det fra Helle Jørgensen fra Affaldskontoret i Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Især håndværkere gør brug af at komme af med affald, men ikke kun i Randers - de skal kunne komme af med affaldet på den nærmeste genbrugsplads. Derfor trådte der i 2018 en sms-ordning i kraft, der giver mulighed for at købe adgang med telefonen på samtlige genbrugspladser i de 12 kommuner i Business Region Aarhus, så de randrusianske håndværkere ikke skal tilbage til Randers med affald, men kan købe adgang i den kommune, de arbejder i.

Det koster 175 kroner plus moms pr. gang i Randers Kommune, hvis man ikke har købt et erhvervsmærkat.

Se mere på www.affald.randers.dk.

Virksomheder skal forny genbrugsmærkater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce