Borgmesteren førte an i Cimbria-hattrick

Chris Nielsen viste sig fra sin bedste side i Herlev-hallen onsdag aften. Arkivfoto: Kim Haugaard

Borgmesteren førte an i Cimbria-hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbria tog sin tredje sejr i træk, da holdet onsdag aften besejrede Pro B-holdet BMS Herlev Wolfpack 107-78. Chris Nielsen, bedre kendt som "Borgmesteren af Randers", gjorde, hvad der passede ham, og endte som randrusiansk topscorer med 28 point.

Randers: Randers Cimbria gav sig selv en tidlig julegave i den forgangne weekend, da holdet sensationssejrede mod de forsvarende mestre fra Bakken Bears.

Det var randrusianernes første sejr over lokalrivalerne siden 2014, og onsdag aften fulgte Cimbria-mandskabet op med at besejre Pro B-holdet BMS Herlev Wolfpack med 107-78.

Efter en fejlfyldt indledning for begge mandskaber var det hjemmeholdet, der først fandt fodfæste i Herlev-hallen.

Cimbria sløsede i afslutningerne, og der manglede tempo i angrebsspillet, mens hjemmeholdet satte deres skud fra trepointslinjen.

Det lignede, at Wolfpack skulle gå fra første periode med kurs mod revanche for det nederlag, som Randers Cimbria tildelte dem i slutningen af oktober, men pludselig indledte københavnerne en byge af uprovokerede turnovers, der inviterede Cimbria ind i opgøret.

Hele sytten skud brændte randrusianerne i første periode, men fra straffelinjen var de skarpe og kunne dermed tage en føring på 18-17 med videre.

Randrusianernes største problem var, at skuddene fra trepointslinjen slet ikke sad det første kvarter. Dee Franklin viste fremragende færdigheder en-mod-en, som lod Cimbria følge med hjemmeholdet, men først efter et kvarter fik Devon Thomas sat den første trepointscoring for gæsterne i kampen.

Men så fulgte Chris Nielsen også efter. I basketkredse bedre kendt som "Borgmesteren af Randers".

Veteranen, der spillede sin kamp nummer 427 i Basketligaen onsdag aften, sendte to trepointsscoringer i kurven, inde Marinus Mouboe fulgte op på et forsøg under kurven og sikrede en pauseføring på 42-39 til Randers Cimbria.

Chris-cruise

Randrusianerne spillede med en scoringsprocent på 32 før pausen, men der var anderledes flow og præcision, da cheftræner Jimmy Moore havde holdt sin peptalk i pausen.

Amerikanske Stan Brown sad over for anden kamp i træk på grund af reglen om, at der maksimalt må være tre amerikanere i kamptruppen, og specielt Dee Franklin gjorde sit til at overbevise den sportslige ledelse i Cimbria om, at han ikke skal tabe amerikaner-kabalen, der sandsynligvis ender med, at en af amerikanerne får ophævet kontrakten i løbet af den her måned. Sportsdirektør Morten Hansen har tidligere udtalt til Randers Amtsavis, at de aktuelt overvejer situationen.

Hjemmeholdet præsterede at lave 20 turnovers i kampens første tre perioder, men Cimbria fik først for alvor straffet det i tredje periode.

Chris Nielsen havde ikke sin bedste kamp mod Bakken Bears, men mod Wolfpack viste han, at topniveauet er skræmmende.

Alene i tredje periode lavede han 11 point, og perioden viste med tydelighed forskellen på Pro A og Pro B.

Cimbrias amerikanske trio og Chris Nielsen cruisede afsted og vandt perioden med hele 15 point.

Devon Thomas var usædvanligt usynlig før pausen, men efter pausesnakken havde den lille amerikaner ingen problemer med at sætte spillet op, og samtidig hævede Cimbria-mandskabet også deres scoringsprocent til 45.

Hjemmeholdet var aldrig i nærheden at komme tilbage i kampen, hvor Chris Nielsen blev randrusianernes topscorer med 28 point, mens Dee Franklin lavede 26.

Borgmesteren førte an i Cimbria-hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce