Cimbria-helt inden afgørende semifinale: Det største i min professionelle karriere

Center Marinus Mouboe er én af de spillere, der skal sætte en stopper for HIC-profilen Kevin Larsen i den afgørende semifinale på torsdag. Arkivfoto: Annelene Petersen

Cimbria-helt inden afgørende semifinale: Det største i min professionelle karriere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marinus Mouboe har siddet store dele af sæsonen på bænken, men i semifinaleserien har den unge center leveret varen i de afgørende momenter.

Randers: Det var nok de færreste, der havde troet, at Randers Cimbria ville fremtvinge en femte og afgørende kamp i semifinaleserien, da HIC i sidste uge vandt et tæt opgør og bragte sig foran 2-0 i semifinaleserien.

Ikke desto mindre er det realitet efter to flotte sejre til Erik Olsons mandskab. Selv om trioen Chris Nielsen, Charlie Burgess og Kyndahl Hill har været de mest fremtrædende spillere i sejrene, har andre spillere også haft afgørende betydning for det kronjyske mandskab.

21-årige Marinus Mouboe sad på bænken i det meste af kvartfinaleserien mod Hørsholm, men i semifinalen har han fået en langt større rolle.

- Alle bidrager med hver deres måde på holdet. Mod Hørsholm havde vi ikke brug for en så bred lineup, hvorimod vi mod Horsens har brugt endnu flere spillere. Selvfølgelig er det fedest at spille, men det vigtigste for mig er bare, at vi vinder, siger Marinus Mouboe.

I en tætpakket Arena Randers afgjorde Marinus Mouboe semifinale fire med et par afgørende spil i slutsekunderne. En stor oplevelse for den unge spiller.

- Det var kæmpestort i en rigtig fed kulisse. Det er virkelig fedt at være en del af, siger Marinus Mouboe.

Det største, du har prøvet i din karriere?

-På professionel plan er det nok det største, jeg har prøvet. Forhåbentlig bliver det endnu større med en finaleplads. Det er, det vi alle sammen spiller for, siger han.

Nerver af stål

Randers Cimbria-centeren viste klassen i de afgørende og dramatiske slutminutter i kamp 4 mod HIC.

Med under ét minut tilbage af kampen bragte han sit hold foran med to point efter en trepointsscoring, og på det efterfølgende HIC-angreb fik den fysiske spiller stjålet bolden.

Til sidst kunne Marinus Mouboe afgøre kampen, da han fik to straffekast. Under stort pres leverede den tidligere Svendborg-spiller varen.

- Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvad jeg tænkte, udover at jeg bare skulle ramme en enkelt gang. Jeg tror ikke, nerverne spillede så meget ind der, og heldigvis ramte jeg den sidste, siger Marinus Mouboe.

Randers Cimbria går ind til den afgørende semifinale mod stor selvtillid, og nøglen til sejr for randrusianerne bliver at stoppe HIC' fysiske center Kevin Larsen.

- Vi kan altid forbedre os defensivt, og vi skal især sørge for, at Kevin Larsen ikke får mulighed for at lave for mange spil, siger Marinus Mouboe.

Den afgørende semifinale går i gang torsdag aften klokken 18.15 i Forum Horsens. Kampen bliver vist på TV2 Sport.

Cimbria-helt inden afgørende semifinale: Det største i min professionelle karriere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce