Cimbria kæmper med store udsving

Chris Nielsen skal op mod flere af sine gamle holdkammerater på søndag mod Bakken Bears. Arkivfoto: Annelene Petersen

Cimbria kæmper med store udsving

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbria bøvler med at finde et kontinuerligt højt niveau. En forudsætning ifølge Chris Nielsen, hvis randrusianerne skal have point i lokalopgøret mod Bakken Bears søndag eftermiddag i Arena Randers.

Randers: Til tider er det rigtig godt, og til tider er det forfærdelig dårligt.

I begyndelsen af året tromlede Randers Cimbria hen over Svendborg Rabbits i egen hule, og torsdag blev de i store dele af kampens første 30 minutter kørt ud af Hørsholm Hallen.

Det blev markant bedre mod slutningen af opgøret, men det ændrede ikke ved et nederlag på 100-91 til Hørsholm 79ers og en følelse af store udsving i niveauet hos randrusianernes Chris Nielsen inden søndagens kamp mod lokalrivalerne fra Bakken Bears.

- Vi har svært ved at sætte hele kampe sammen med et højt niveau. Vi viser højt topniveau, men vores bundniveau er til gengæld også alt for lavt. Hvis vi ikke formår at ramme topniveau i 40 minutter mod Bakken, så taber vi, siger Chris Nielsen, som havde stor andel i Cimbrias oprejsning i fjerde quarter mod Hørsholm.

På knap to minutter sendte guarden 12 point på tavlen med fire trepointsscoringer, men trods den gode afslutning endte det uden point.

Vi skal bygge på fra de sidste 15 minutter mod Hørsholm, men der er ingen tvivl om, at Bakken er ekstremt skarpe. De ridder på en bølge af selvtillid fra gode europæiske resultater, men vi kan håbe på, at de får svært ved at omstille sig fra europæisk topbasket til en must-win-kamp for dem i Arena Randers, fortæller Chris Nielsen.

Kærlige minder

32-årige Chris Nielsen er i gang med sin 15. sæson i Randers Cimbria, men fra 2010-2013 var han faktisk en tur i netop Bakken Bears.

Tre sæsonener spillede han i den aarhusianske klub, hvor han var med til at vinde tre mesterskaber og to pokaltitler.

- Jeg har valgt at blive i Danmark, fordi millioner på bankkontoen er ikke værdi for mig. Jeg føler mig rig på oplevelser og venskaber, og min tid i Bakken gav mig begge dele. Jeg har fået venner for livet, og jeg opnåede store sportslige resultater, siger Chris Nielsen.

Selvom det er fem år siden, at han forlod Bakken Bears og vendte hjem til Randers Cimbria, er der stadig tidligere holdkammerater med hos de forsvarende mestre.

Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Morten Sahlertz og Kristoffer Løwenstein er alle tidligere holdkammerater fra Chris Nielsens tid i Aarhus-klubben, hvor de to førstnævnte er hængt ved som private bekendtskaber.

- Det er en kærlig klub, og man kan ikke lade være med at elske dem alle sammen derude. Men jeg må også indrømme, at det er dem, som jeg allerhelst vil slå, slutter Chris Nielsen.

Cimbria kæmper med store udsving

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce