Cimbria storsejrede nok en gang

Jerrell Williams imponerede i storsejren på 97-67 over Stevnsgade Supermen Arkivfoto: Annelene Petersen

Cimbria storsejrede nok en gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For anden gang på to uger vandt Randers Cimbria uden de store problemer over Stevnsgade Supermen i Basketligaen.

Randers: For to uger siden slog Randers Cimbria Stevnsgade Supermen med 23 point hjemme i egen hule. Fredag aften var kronjyderne så taget et smut til Sjælland for at møde sidste års bundprop igen.

Hjemmebanefordelen var dog ikke til meget nytte for københavnerne, der måtte undvære holdets topscorer Filip Rajovic. Randers Cimbria endte med at køre en knusende sejr på 97-67 i hus.

Allerede fra første fløjt lagde randrusianerne sig i front, og efterhånden som føringen voksede til 10, 20 og endda 40 point undervejs i kampen, var den eneste flig af spænding i kampen, hvor stort Chris Nielsen og kompagni ville vinde.

Randers Cimbrias mest erfarne spiller havde på forhånd spået, at kampen ville blive en fin mulighed til at eksperimentere lidt. Det resulterede blandt andet i, at den nytilkomne amerikaner Jerrell Williams var gledet ud af startopstillingen til fordel for Casper Stage for i stedet at lede bænkspillerne.

Den opgave kvitterede forwarden for med 16 point på 16 minutter.

- Jeg er vant til at spille med starterne, og der har vi så mange offensive våben og erfarne ledere. Charlie Burgess, Chris Nielsen og Deuce Bello var også tre af de mest scorende spillere sidste sæson, så der er ikke så mange muligheder i angrebet for mig, når jeg er på banen med dem. Når jeg kommer ind fra bænken, er jeg mere lederen, og de unge ser mere efter mig, siger Jerrell Williams.

Alle på tavlen

Kampen gav bænkspillerne rig mulighed for at vise sig frem. Med 25 minutter var Chris Nielsen nemlig den, der loggede flest spilleminutter. Samtlige elleve spillere, der havde taget turen over Storebæltsbroen, kom i aktion. Og scorede.

Den korte dag på kontoret for de mest erfarne spillere var sandsynligvis grunden til, at sejren ikke blev større end de 30 point.

De sidste otte minutter tabte Cimbria i hvert fald 26-9. Men det betyder ingenting i det store billede.

- Vi har spillere, der knokler røven ud af bukserne til træning hver dag. Det er godt, at de kan få chancen for at mærke, hvordan det er at spille og score. Det giver noget erfaring, og vi får brug for alle spillere for at nå vores mål om at vinde et mesterskab. Det har forhåbentlig givet noget selvtillid til senere på sæsonen, hvor vi har brug for at alle tager et skridt op, siger Jerrell Williams.

Topscorer for Randers Cimbria blev Deuce Bello med 19 point. Jerrell Williams fulgte efter med 16 af slagsen, mens Charlie Burgess og Chris Nielsen begge noterede sig for 15 point.

Cimbria storsejrede nok en gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce