Drama i Næstved: To udvisninger i ny Cimbria-nedtur

Chris Nielsen blev smidt ud efter to usportslige fejl i Næstved. Arkivfoto: Kim Haugaard

Drama i Næstved: To udvisninger i ny Cimbria-nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbria har haft det svært mod A-holdene, og problemerne fortsatte, da de torsdag aften tabte i en højdramatisk kamp i Næstved.

Randers: Randers Cimbria har haft det svært mod de store hold i denne sæson.

Det skulle de forsøge at lave om på, da de torsdag aften var på besøg hos Næstved, der har været blandt de bedste hold i Basketligaen i denne sæson, hvor de blandt andet overraskende har slået Horsens IC.

Randers Cimbria kunne ikke knække Næstved, der var skarpest efter pausen, og Jimmy Moore og co. tabte 103-90.

I kampene mod Horsens IC og Bakken Bears, som Randers Cimbria alle har tabt, har kronjyderne kommet dårligt fra start, men det ændrede sig i kampen mod Næstved.

Brantley Bynum har været blandt de største profiler i hele ligaen i de første kampe, og han begyndte også opgøret godt i Næstved. Han kom nemt til scoringer, og han gav også hjemmeholdet problemer, som ofte måtte fejle ham.

Chris Nielsen har ikke været helt sig selv i sæsonstarten, men han viste stor træfsikkerhed i begyndelsen af opgøret mod Næstved.

Selvom forsvaret havde svært ved at stoppe den stærke Næstved-offensiv, så førte Jimmy Moore og co. med 28-23 efter første periode.

Randers Cimbria har lavet store fejl i starten af sæsonen, men i dette opgør var det det Næstved, der dummede sig, og det var ofte kronjydernes fortjeneste. De var gode til at stjæle bolde og straffe et uopmærksomt Næstved-forsvar.

Kampen i tal
Team FOG Næstved - Randers Cimbria 103-90 (54-51)Perioderesultater: (23-28), (31-23), (28-17), (21-22)

Målscorere Næstved: PJ Thompson 24, Chris Gabriel 16, Phillip Hertz 13, Greg Logins 12, Jordan Mathews 10, Alexander Bak 10, Kentwan Smith 8, David Onuorah 6, Filip Rajkovic 4

Målscorere Randers Cimbria: Dee Franklin 22, Rasmus Bach 15, Stan Brown 14, Chris Nielsen 12, Brantley Bynum 11, Emil Reinholdt 7, Casper Stage 5, Marinus Mouboe 4

Rebounds Næstved: 45

Rebounds Randers Cimbria: 28

Drama

Det var en velspillet kamp i første halvleg mellem de to mandskaber, hvor begge angreb gjorde det godt.

Midt i anden periode var der til gengæld masser af dramatik. Næstveds profil Jordan Mathews slog pludselig Chris Nielsen i hovedet, og så blev amerikaneren smidt ud af kampen til stor frustration for hjemmepublikummet i Næstved.

Den uheldige episode fik ikke kampen til at gå ned i tempo. Randers Cimbrias Dee Franklin var flyvende i anden periode, og han var stærk i alle facetter.

Randers Cimbria førte stort set hele halvlegen, men til sidst gik kronjyderne i stå, og det udnyttede Næstved at gå til pause foran med 54-51.

Chris Nielsen-udvisning

Randers Cimbria fik den værst tænkelige start på tredje periode. Næstved kom flyvende ud efter pausen, og pludselig var sydsjællænderne foran med ti point.

Dee Franklin fortsatte de gode takter i offensiven, men det var ellers ikke mange Cimbria-spillere, der bød sig til. De gode takter fra første halvleg var forsvundet, og kronjyderne brændte nu et hav af gode muligheder.

I den anden ende havde Næstved fået blod på tanden, og de var nu hele tiden flere skridt foran Randers Cimbria med stor træfsikkerhed ved trepointslinjen.

I de døende sekunder af tredje periode var det Chris Nielsens tur til at gå tidligt i bad, da han fik sin anden usportslige fejl i kampen. Han spændte nemlig ben for en Næstved-spiller.

Nu så det for alvor svært ud inden fjerde periode, da Randers Cimbria også var bagud 68-82.

I fjerde periode var der aldrig rigtig spænding om udfaldet. Gassen gik af ballonen for Jimmy Moores tropper, og Næstved trak hele tiden fra gæsterne.

Der var mange positive ting at tage med fra præstationen i første halvleg, men der er stadig lang vej til succes for Randers Cimbrias nye hold.

De har stadig ikke formået at spille på et konstant niveau i alle fire perioder af en kamp, og det har kostet mod de bedste hold i ligaen.

Selvom de fik pyntet på resultatet i slutminutterne, tabte Randers Cimbria med 13 point.

Drama i Næstved: To udvisninger i ny Cimbria-nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce