Flyvende Deuce Bello inden kvartfinale to: Vi er pisket til sejr

Deuce Bello har fundet storformen, og i første kvartfinaleopgør mod Hørsholm scorede nigerianeren hele 30 point. Arkivfoto: Annelene Petersen

Flyvende Deuce Bello inden kvartfinale to: Vi er pisket til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbrias nigerianske guard Deuce Bello var i kvartfinalenederlaget til Hørsholm et stort lyspunkt for Randers Cimbria med hele 30 point. Han og resten af holdet lader sig ikke presse af, at de tabte første opgør, men ved samtidig også godt, at der skal sejr på kontoen torsdag aften på hjemmebanen.

Randers: Randers Cimbria skal forsøge at udligne kvartfinaleserien torsdag aften, når Hørsholm kommer på besøg i Arena Randers til kvartfinaleopgør nummer to i slutspillet.

Mandag aften åbnede de to hold slutspillet i en kamp, der bølgede frem og tilbage. Midt i anden periode lignede det en walkover for Hørsholm, der førte med 17 point. Stille og roligt åd Randers Cimbria sig dog ind i kampen, og efter tredje periode stod det helt lige på måltavlen i Hørsholmhallen.

Det lignede derfor en gyserafslutning på kampen, men sådan skulle det ikke gå. Offensiven svigtede nemlig fuldstændig for Cimbria-spillerne, der kun formåede at score 10 point i hele fjerde periode. Hørsholm så sig derfor ikke tilbage, og de endte med en sikker sejr på 99-86.

Med mandagens nederlag er presset lagt i hænderne på det kronjyske mandskab, der ikke har råd til mange flere svipsere, hvis sæsonen ikke skal slutte tidligt igen i år.

Randers Cimbrias Deuce Bello, der blev topscorer i mandagens nederlag i Hørsholm, mener da også, at holdet nu er nødsaget til at vinde torsdagens hjemmekamp.

- Det er en ekstrem vigtig kamp, og vi er pisket til at vinde. Vi kan ikke tåle at komme bagud med 0-2 i serien inden tredje kamp i Hørsholm, men vi tror også på os selv. Det er sket mange gange før, at hold er kommet tilbage fra 0-1 i slutspilsserier. - Jeg føler også, at vi sagtens kan vinde resten af kampene i serien. Vi har før vist, at vi er bedre end dem, og vi skal bare levere varen bedre, end vi gjorde i mandags, lyder det fra Deuce Bello.

Ekstra pres

Nigerianske Deuce Bello leverede på et fantastisk højt niveau i den første kvartfinale, hvor han scorede hele 30 point i kampen.

Et enkelt point mere end Hørsholms topscorer Matt Bonds.

- Jeg er glad for min egen præstation i kampen, som var rigtig god. Jeg forsøgte at komme til kurven hele tiden, og det lykkedes fint. Det var også holdets fortjeneste, da de var med til at gøre mig bedre, siger en selvtillidsfuld Deuce Bello.

Hørsholm-trioen Matt Bonds, Tosin Mehinti og Connor Beranek voldte randrusianerne store problemer og scorede tilsammen hele 72 point. Deuce Bello mener, at det var randrusianernes største problem.

- De spillede en forrygende kamp. Vi havde egentlig godt styr på deres guards, men vi bliver nødt til at finde en måde at minimere deres største profiler, hvis vi skal have en chance. Vi skal spille bedre som et kollektiv, og så er vi nødt til at steppe op i forsvaret, fortæller Deuce Bello.

Den 25-årige guard var et stort talent i college, men her formåede han aldrig for alvor at slå igennem. Derfor skiftede han til Randers Cimbria, og her er han nu i gang med sit andet slutspil i Danmark. Han nyder at spille under et større pres i slutspillet.

-Det er fedt at spille i slutspillet, for der er ingen, der har lyst til, at sæsonen allerede skal slutte. Stemningen er også mere intens til kampene, så man kan sagtens mærke en forskel fra kampene i grundspillet. Sidste år røg vi ud efter tre kampe i slutspillet, og det var virkelig en flad fornemmelse, så vi vil gøre alt for at komme længere i år, slutter Deuce Bello.

Kamp to mellem Randers Cimbria og Hørsholm 79ers går i gang torsdag aften klokken 18.30 i Arena Randers.

Flyvende Deuce Bello inden kvartfinale to: Vi er pisket til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce