Fynboer sender Cimbria ud i pokalmørket

For Rasmus Bach og holdkammeraterne i Randers Cimbria blev kvartfinalen i årets pokalturnering endestationen. Foto: Katrine Becher Damkjær

Fynboer sender Cimbria ud i pokalmørket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbria og Svendborg Rabbits gav hinanden en tæt pokalfight, men tre ineffektive randrusianske minutter i kampens slutfase førte til pokalexit i kvartfinalen. Devon Thomas og Brantley Bynum sendte flest point på tavlen for Cimbria i nederlaget på 70-82.

Randers: For blot fire dage siden måtte Randers Cimbria konstatere, at en kollektiv offday førte til, at en flot sejrsstime på fem kampe blev brudt.

Team FOG Næstved vandt overlegent kampen om ligaens fjerdeplads, men allerede mandag aften havde Cimbria muligheden for at tage revanche.

Ikke mod Næstved, men mod Svendborg Rabbits. Ikke i ligaen, men i pokalturneringens kvartfinale.

Indsatsen var markant bedre, men randrusianerne måtte alligevel rejse fra Fyn med et nederlag på 70-82 og dermed et exit fra årets pokalturnering.

Hjemmeholdet kom ind til kampen med et hæderligt nederlag på kun tre point til de dobbelte forsvarende danske mestre fra Bakken Bears, men på trods af en fin indflyvning til kampen, så kunne fynboerne ikke bare lige ryste Cimbria-mandskabet af sig.

Pokalkvartfinalen i tal
Svendborg Rabbits - Randers Cimbria 82-70 (41-38)

Perioderesultater: (19-17), (22-21), (20-19), (21-13)

Randers Cimbria: Devon Thomas 15, Brantley Bynum 15, Rasmus Bach 13, Dee Franklin 12, Chris Nielsen 9, Casper Stage 6.

Svendborg: Jeremiah Ingram 26, Sebastian Petersen 17, Peter Møller 15, Derrick Wilson 10, Jacob Jensen 7, Enouma Ebinum 7.

Rebounds: Svendborg 49, Randers Cimbria 36

Amerikanerne førte an

En helt tæt første periode endte 19-17 til hjemmeholdet, og gennem anden periode fortsatte Svendborg med at være et lille skridt foran på scoringstavlen.

Midtvejs i perioden var fynboerne foran med seks point, men randrusianerne viste anderledes god moral, end hvad tilfældet var i den seneste ligakamp mod Team FOG Næstved, som nemt spadserede en føring hjem til sejr i Arena Randers.

Nok var Randers Cimbria bagud ved pausen, men kun 38-41.

For hjemmeholdet var det 201 centimeter høj Jeremiah Ingram, der var den store spiller med 19 point før pausen, mens Cimbria skød med spredehagl. Ti fra Dee Franklin, ni fra Brantley Bynum og otte fra Devon Thomas. Den amerikanske trio førte an i offensiven, men ingen af holdene var for alvor kommet i gang fra trepointslinjen.

Ti point på tre minutter

Den tætte pokalsvingom fortsatte efter pausen.

Devon Thomas holdt ikke vanlig styrke mod Næstved, men mod Svendborg var han i bedre forfatning.

Ja, der var både missede skud og unødvendige turnovers, men han leverede også fem point og tre assists i tredje periode. En væsentlig faktor for, at Cimbria stadig havde muligheden for videre avancement inden de sidste ti minutter.

Med syv minutter tilbage af opgøret bragte Brantley Bynum balance i regnskabet, men bedst som det lignede et pokaldrama til det sidste, indledte randrusianerne tre ineffektive minutter.

Cimbria missede fire forsøg i træk, hvoraf tre var fra trepointslinjen, og så afsluttede Jeremiah Ingram ti point i træk fra hjemmeholdet med at sende tre point på tavlen. 73-63.

Det kunne Cimbria ikke svare tilbage på.

I semifinalen skal Svendborg op imod sidste års pokalmestre fra Bakken Bears eller Horsens IC. De spiller deres kvartfinale på søndag i Vejlby-Risskov Hallen.

Randers Cimbria spiller allerede igen på onsdag, når ligaens bundhold Stevnsgade Copenhagen besøger Arena Randers.

Fynboer sender Cimbria ud i pokalmørket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce