Hørsholm 79ers er mere end ligaens topscorer

Erik Olson understreger, at aftenens modstandere fra Hørsholm 79ers er mere end ligatopscorer Matt Bonds. Arkivfoto: Annelene Petersen

Hørsholm 79ers er mere end ligaens topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbria skal for anden kamp i streg forsøge at hente vigtige point i Basketligaen onsdag aften mod rækkens nummer to fra Hørsholm. Cheftræner Erik Olson understreger, at Hørsholm 79ers er mere end ligatopscorer Matt Bonds.

Randers: Randers Cimbria møder Hørsholm 79ers for anden gang på to uger. Denne gang skal holdet en tur til Nordsjælland, når det sjællandske mandskab venter onsdag aften i Hørsholmhallen.

Randers Cimbria skal forsøge at hale ind på Hørsholm på rækkens andenplads, og skulle det lykkes randrusianerne at få en sejr med hjem til Kronjylland, vil der blot være to point mellem de to hold. Tidligere på måneden sikrede Randers Cimbria sig en flot sejr på 97-81 i Arena Randers. Her fandt Devon Thomas storspillet frem med 24 point i kampen, som sikrede ham og holdet en vigtig sejr.

Helt så godt gik det ikke for Randers Cimbria, da de to hold mødtes i Hørsholm lige efter årsskiftet.

Her måtte Erik Olsons tropper nemlig se sig slået med 100-91, og i begge kampe har særligt én spiller voldt randrusianerne store problemer.

Hørsholms power forward Matt Bonds har i begge kampe leveret 28 point.

Den 21-årige amerikaner, der kom til Hørsholm i sommer fra St. Michaels College i det nordlige USA, har da også været en af sæsonens helt store oplevelser, hvor han er topscorer i basketligaen med 22,53 point i snit i 17 kampe.

Randers Cimbrias cheftræner Erik Olson understreger dog, at holdet fra Hørsholm er mere end blot dem bomstærke amerikaner.

- Han er en fantastisk spiller, og der er en årsag til, at han er basketligaens topscorer. Vi skal selvfølgelig forsøge at være helt tæt på ham, men Hørsholm har også mange andre gode spillere, som vi skal holde godt øje med, siger Erik Olson.

Være klar fra start

Randers Cimbria kommer med fin selvtillid frem mod opgøret i Hørsholm onsdag aften. I holdets to seneste kampe i basketligaen er det blevet til sejre mod henholdsvis Svendborg Rabbits og onsdagens modstander fra Hørsholm. Ifølge Erik Olson bliver nøglen til succes i Hørsholmhallen, at holdet er klar fra start. - I seneste kamp mod Hørsholm kommer vi rigtig godt fra start, hvorimod i nederlaget i januar måned havde vi store problemer i begyndelsen, og selvom vi kom tilbage i kampen, var det for sent til at få et resultat. Derfor skal vi fortsætte takterne fra kampen for to uger siden på hjemmebane, hvor vores angrebsspil fungerede fra start til slut, siger Erik Olson. Kampen mellem Hørsholm 79ers og Randers Cimbria bliver sat i gang onsdag aften klokken 18.30 i Hørsholmhallen.

Hørsholm 79ers er mere end ligaens topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce