Ligatopscorer sender Cimbria tilbage i tabersporet

Randers Cimbria fik aldrig forsvaret til at fungere i Hørsholm Hallen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Ligatopscorer sender Cimbria tilbage i tabersporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbria åbnede 2018 med en storsejr over Svendborg Rabbits, men torsdag aften kunne randrusianerne ikke styre Hørsholm 79'ers ligatopscorer, som sendte 28 point i kurven og førte hjemmeholdet til en sejr på 100-91.

Randers: Det lignede på forhånd en svær opgave for Randers Cimbria. Rækkens nummer to med ligatopscorer Matt Bonds på holdet i Hørsholm Hallen en torsdag aften.

En giftig cocktail. Og det blev det, selvom det endte tæt.

Der var kun spillet små fire minutter, da hjemmeholdet bragte sig foran 15-5. En forfærdelig start, og Erik Olsons tropper kunne der fra blot konstatere, at de var bagud på lystavlen gennem hele kampen. 100-91 endte det opgør, som for alvor kunne have bragt Cimbria ind i kampen om tredjepladsen.

Mens Charlie Burgess suverænt er manden med flest assist for Cimbria, hedder assistmageren hos Hørsholm 79ers Frederik Nielsen. Inden kampen førte han ligaens assistliste med 67 pointgivende afleveringer foran netop Charlie Burgess, som havde assisteret 65 gange.

Og asisstkampen i kampen vandt hjemmeholdets guard. Mens Frederik Nielsen havde andensidste hånd på bolden ved seks af hjemmeholdets scoringer, var Charlie Burgees usædvanligt anonym med kun to assist.

I den forbindelse skal det dog også siges, at Frederik Nielsens holdkammerater var særdeles skarpe fra trepointslinjen med 12 træffere på 21 forsøg over for Cimbrias otte fuldtræffere på 26 trepointsforsøg.

Topscorershow

Offensivt var der ganske enkelt alt for mange skud fra trepointslinjen uden kvalitet fra gæsterne, og i den anden ende har 79ers bare en potentiel ligatopscorer.

Matt Bonds udbyggede sin føring som ligaens mest scorende spiller. Eftertrykkeligt. Specielt i første halvleg var den amerikanske forward ustyrlig under kurven med 24 point, og han endte med at sende 28 point på tavlen i alt.

Cimbria forsøgte med forskellige varianter af zoneforsvar, men hjemmeholdet løste alt torsdag aften.

Offensive såvel som defensive rebounds rev hjemmeholdet ned foran et Cimbria-hold, som var bagud med 79-55 på sæsonens længste udebanetur, inden de sidste ti minutter.

I kampens afslutning fik Randers Cimbria pyntet væsentligt på resultatet. Hjemmeholdet blev overivrige og spillede med mindre kløgt i angrebsspillet, og pludselig havde gæsterne chancen for point. Det lykkedes dog ikke for gæsterne til sidst, og så lukkede hjemmeholdet kampen.

Ligatopscorer sender Cimbria tilbage i tabersporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce