Ny amerikaner er en vigtig brik i Cimbrias puslespil

Erik Olson, som inden denne sæson blev ansat som ny træner i Cimbria, kunne mandag aften for første gang i sæsonen se sit hold lave mere end 100 point i en kamp. Foto: Annelene Petersen

Ny amerikaner er en vigtig brik i Cimbrias puslespil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årige Richard Devon Thomas fik en god debut for Cimbria i mandagens sejr over Team Fog Næstved. Samtidig glæder cheftræner Erik Olson sig over, at holdet nu er ved at være spillet bedre sammen.

Randers: Mandag aften leverede Randers Cimbria holdets hidtil største bedrift i sæsonen, da de på udebane besejrede Team Fog Næstved med 107-91. 

I opgøret mod ligaens nummer tre gav Cimbria debut til den 22-årige amerikaner, Richard Devon Thomas, som klubben har hentet på Texas Tech University, hvor Cimbria-profilen Charlie Burgess også tidligere har spillet. 

Thomas fik en imponerende start i Cimbria-trøjen, da han lavede 17 point i opgøret, og det er da også en spiller, som man i klubben forventer sig meget af. 

- Jeg har haft Richard Devon Thomas på min radar igennem en håndfuld år nu, så det var en god mulighed, da det viste sig, at vi kunne hente ham til klubben. Man kan godt sige, at det var den brik, vi manglede i vores puslespil.

- Han er en hurtig spiller, som er dygtig til at distribuere boldene og gøre sine medspillere bedre. Han er en holdspiller forstået på den måde, at han løfter hele holdets niveau, siger Cimbria-træner Erik Olson. 

31-årige Erik Olson, der blandt andet har en fortid som landstræner i Skotland, er i gang med sin første sæson som cheftræner i Cimbria, og han føler, at holdet efter en svingende start nu er begyndt at klikke.

Cimbria ligger nu på fjerdepladsen med fire sejre og fire nederlag i sæsonen. 

- Vi har kunnet se den seneste tid, at vi gør fremskridt uge for uge, så det var vigtigt for os at få en sejr over et rigtig godt mandskab som Team Fog Næstved. Nu skal vi bevise, at vi kan gøre det igen, når vi møder dem på torsdag i Arena Randers. Vi skal vinde de to kampe, vi har tilbage inden jul, siger Erik Olson.

Leder efter stabilitet

Også klubbens forretningsfører, Mike Nielsen, ser sejren over Team Fog Næstved som starten på, hvad der skal blive et mere stabilt spillende Cimbria-hold i den resterende del af sæsonen. 

- Det har været kendetegnende for vores sæson, at vi har haft et højt topniveau og et lavt bundniveau. Men vi skal også huske, at det tager tid, når der kommer en ny træner, og jeg synes, at det går den rigtige vej. Mod Næstved viste vi det niveau, vi skal være på, siger Mike Nielsen.

Topscorer i opgøret mod Næstved blev Kyndahl Hill, som spillede en forrygende kamp og lavede 31 point. Richard Devon Thomas og Charlie Burgess lavede hver 17 point. 

Cimbrias to sidste kampe er på torsdag hjemme mod Team Fog Næstved samt 14. december hjemme mod Wolfpack. 

Ny amerikaner er en vigtig brik i Cimbrias puslespil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce