Nyt brødrepar i Cimbria: Henter talent i Aarhus

Tobias Reinholt (forrest) bliver holdkammerat med storebror Esben Reinholt i Randers Cimbria. Arkivfoto: Flemming Krogh

Nyt brødrepar i Cimbria: Henter talent i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Randers Cimbria spiller næste ligakamp er det med en ny spiller på holdkortet. Tobias Reinholt er hentet til klubben fra Bakken Bears-talentholdet EBAA Aarhus.

Randers: Randers Cimbria har fundet sig en ny spiller til centerpositionen.

Tobias Reinholt fra Bakken Bears' talenthold EBAA skifter til Kronjylland, og Randers Cimbria har dermed fundet en erstatning for amerikaneren Stan Brown, der måtte forlade Randers Cimbria efter genforeningen med Devon Thomas.

Den 208 centimeter høje center var i Arena Randers for at se sine kommende holdkammerater slå Stevnsgade onsdag aften.

Randers Cimbrias assistenttræner og forretningsfører, Mike Nielsen, bekræfter, at klubben har skrevet under med Tobias Reinholt.

- Vi har manglet noget højde, og det får vi i Tobias Reinholt, så det glæder vi os til at få. Der har været nogle kampe, hvor vi har været for små under kurven, og det har kostet. Det så vi blandt andet i pokalkvartfinalen mod Svendborg, hvor vi manglede noget størrelse. Nu får vi Tobias ind, som kan supplere Marinus Mouboe og Kasper Carlsen, siger Mike Nielsen.

Tobias Reinholt
Født: 7. april 1995 (23 år)Højde: 208 centimeter

Vægt: 95 kilo

Tidligere klubber: Horsens IC, Kouvot Kouvola (Finland), Kon BC Gistel Oostende Duva Fruit (Belgien), SBB Baskets Wolmirstedt (Tyskland) og EBAA Aarhus

Landskampe på CV'et

Randers Cimbria får en spiller med et stort potentiale.

Han har tidligere spillet på det danske landshold, og han har en fortid i Horsens IC på klubplan. Han har også været forbi finsk, tysk og belgisk basket dog uden den store succes.

I denne sæson har Tobias Reinholt scoret 9,6 point og leveret fire rebounds i gennemsnit per kamp for EBAA.

- Det er en rigtig god situation for begge parter. Han kommer til at få en masse spilletid i en Pro A-klub, og vi får en stor dansk spiller, der har et godt touch, og som er fysisk under kurven, fortæller Mike Nielsen, der også kunne fortælle, at der dermed ikke bliver hentet flere spillere til Randers Cimbria i denne sæson.

- Nu er vores trup fuldendt, lyder det.

Nyt brødrepar i Cimbria

Tobias Reinholt er et særdeles velkendt ansigt for en af Randers Cimbrias spillere, da han er lillebror til Esben Reinholt.

De to brødre har begge en fortid i Horsens IC, og de har også spillet sammen på det danske basketlandshold.

Det er langt fra første gang, at brødre spiller sammen i Randers Cimbria.

Nielsen-familien er nemlig indbegrebet af Randers Cimbria.

Chris Nielsen er i gang med sin 17. sæson i klubben, mens også Mike, Patrick og Nicky har spillet mange kampe for klubben.

Mike Nielsen har lagt basketskoene på hylden, men han er stadig særdeles aktiv som klubbens assistenttræner og forretningsfører.

Tobias Reinholt kan få debut i Randers Cimbria-trøjen, når kronjyderne skal forsøge at tage anden sejr i denne sæson over ligaens dukse fra Bakken Bears i Arena Randers den 15. januar.

Nyt brødrepar i Cimbria: Henter talent i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce